• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

22.05.2024

21:29

Teodosić je drugi najbolji dodavač u istoriji košarke! Velike reči legendarnog Hrvata za Zvezdinog pleja!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Teodosić je drugi najbolji dodavač u istoriji košarke! Velike reči legendarnog Hrvata za Zvezdinog pleja!

Podeli vest

Roko Leni Ukić gostujući u jednom podkastu govorio o sjajnim igrama Miloša Teodosića.

Predvodio je Miloš Teodosić nedavno Crvenu zvezdu do titule u ABA ligi, a iako je zašao u pozne igračke godine, navijači beogradskog velikana nadaju se da će ga i naredne sezone gledati u crveno-belom dresu. Sjajnim asistencijama u finalu regionalnog takmičenja punio je oči svim gledaocima širom bivše Jugoslavije i zaslužio ogromno poštovanje svakog košarkaškog zaljubljenika. 

O tome koliko je Teodosić dobar i ispred svog vremena potvrđuju reči nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca - Roko Leni Ukića. Legendarni plejmejker je gostovao u podkastu "Inkubator" i tom prilikom rekao da je Teo drugi najbolji dodavač svih vremena. 

- Teodosić je jedan od najtalentovanijih evropskih plejmejkera protiv kojih sam ikada igrao. Ovo moram da kažem, znam da će da vam zvuči čudno ova moja izjava, ali želim da kažem. Za mene je Miloš, drugi najbolji dodavač svih vremena na svetu, u istoriji - rekao je Roko Leni Ukić i dodao da je ispred Teodosića samo Medžik Džonson. 

Foto: Starsportphoto

 

Nastavio je hrvatski košarkaš da hvali bivšeg reprezentativca Srbije. 

- On je igrač koji nije atletičan, nije mogao da radi toliko stvari sa prodorima, kao većina nekih drugih poput recimo Džejsona Kida. Ali, toliko vidi koraka unapred. Nije Lebron, koji napravi prvi korak, pa je kompjuter. Videti nešto što niko ne vidi. Uzmite njegove najbolje poteze, šta je sve video na terenu. Ne znam da li troje ljudi u istoriji to može da vidi. To je neko moje mišljenje za njega. Ne čudi me što sa tim znanjem o igri, talentom, da sada u poznim godinama. Na nekom nižem nivou, igra dvadesetak minuta u ekipi koja je u donjem delu tabele Evrolige, može to sa pola gasa, nije nešto na šta je navikao, tako da me to ne čudi - podvukao je proslavljeni hrvatski košarkaš. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija