• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

04.05.2024

13:28

Glazer "izaziva" Zvezdaše: Jedva čekam da vidim proslavu titule!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Glazer "izaziva" Zvezdaše: Jedva čekam da vidim proslavu titule!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde sa četiri kola do kraja, matematički su obezbedili titulu Superlige Srbije, a golman Omri Glazer priznaje da jedva čeka proslavu sa navijačima.

Izraelski čuvar mreže kaže da je mnogo slušao od saigrača i da zbog toga ne može da dočeka i vidi kakav su spektakl "delije" pripremile povodom odbranjene titule domaćeg prvenstva 25. maja.

- Pričaju mi saigrači o tome da nas čeka sjajna proslava titule. Jedva čekam da vidim šta su nam to navijači spremili - rekao je Glazer.

Foto: EPA

Glazer u akciji

Sjajni golman je među stative Crvene zvezde stao prošlog leta, a sada je na pragu osvajanja "duple krune", to jest Superlige Srbije i Kup takmičenja. U finalu 21. maja snage će odmeriti sa Vojvodinom, a Glazer priznaje da je primarni cilj njega i saigrača osvajanje još jednog trofeja.

Neverovatno... Prva godina u klubu i odmah trofej, ali ne želimo da se tu zaustavimo. Cilj je da osvojimo duplu krunu i svesni smo da je pred nama još jedna misija. Nema odmora, sad nastavljamo do kraja još jače. Imamo slobodno do ponedeljka, pa se vraćamo sa istim ciljem, da svaku utakmicu do kraja sezone pobedimo. Cilj je dupla kruna, borićemo se da to ostvarimo - objasnio je Izraelac.

Jasno je da ekipi iz Ljutice Bogdana predstoje dani u sjajnom raspoloženju, ali će ubrzo uslediti period u kojem će goruća pitanja biti ugovori bitnih igrača - među kojima i Glazer.

Foto: EPA

Francuzi ozbiljno "zagrizli" za Omrija

Crveno-beli će nastavak prvenstva igrati izuzetno rasterećeno, s obzirom da je titula obezbeđena, pa se zbog toga očekuju potencijalne promene u sastavima trenera Vladana Milojevića. Bio bi ovo pravi trenutak da minute dobiju igrači koji se nisu naigrali u dosadašnjem toku prvenstva, a prva prilika za tako nešto je 8. maja u Lučanima, na gostovanju Mladosti.

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kinezi zainteresovani za osnivanje Naučno-tehnološkog inkubacionog centra: Evo šta bi to značilo za nas
Društvo

Kinezi zainteresovani za osnivanje Naučno-tehnološkog inkubacionog centra: Evo šta bi to značilo za nas

Želju da se saradnja sa Srbijom nastavi u oblasti nauke osnivanjem novog Naučno-tehnološkog inkubacionog centra koji bi se bavio različitim saradnjama iz oblasti tehnologije i nauke, izrazo je predsednik upravnog odbora kompanije Šandong (Shandong International) Zuang Jong, koji se sastao sa ministarkom nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelenom Begović.

18.05.2024

12:20

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!
Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!

Mađarski premijer kaže da je opravdano pretpostaviti da je motiv za atentat na slovačkog premijera bio rat u Ukrajini, budući da snažnim centrima moći odgovara da taj sukob bude nastavljen. Sugerisao je da je to u interesu Amerike

18.05.2024

11:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija