• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

01.05.2024

16:37

Milojević: Gajim simpatije prema TSC-u i Lazetiću, ne razmišljam o slavlju

Starsportphoto

Crvena zvezda

Milojević: Gajim simpatije prema TSC-u i Lazetiću, ne razmišljam o slavlju

Podeli vest

Gajim poštovanje i simpatije prema TSC-u i trener Žarku Lazetiću, poručio je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević.

Crveno-beli će sutra od 19.00 časova (Arena 1 premijum) dočekati TSC u meču 3. kola plej-ofa Superčlige Srbije. Hipotetički, mogli bi već sutra da osvoje titulu, ukoliko pobede, a u istom kolu Partizan ne pobedi Vojvodinu. Međutim, taj deo Milojevića ne zanima, niti razmišlja u tom pravcu.

- Ne razmišljam o tome. Gledam plej-of kao neko mini prvenstvo, jer tu je sedam utakmica sa najboljim timovima u Srbiji i 21 bod je u igri. Ako gledamo to, TSC je ispred nas. Mi svakako želimo da budemo što bolji u svakoj utakmici do kraja sezone - rekao je Milojević.

Foto: Starsportphoto©

 

Ostala je čuvena izjava nakon meča TSC-a i Zvezde u Bačkoj Topoli, kada je trener Žarko Lazetič rekao: "Sila Boga ne moli, ali Bog silu ne voli". Milojević ističe da nije važno šta je neko pričao pre mesec, dva ili juče i da mu je Lazetić simpatičan.

- Nisam razgovarao sa njim o tome šta je hteo da kaže, a i ne vidim zašto bih. Nije to pitanje za mene svakako. Ta utakmica je bila u martu, a u fudbalu sve što je bilo juče se zaboravlja. Kao trener, gajim simpatije i poštovanje prema TSC-u i Lazetiću. Igraju dobro, imaju kontinuitet i sistem. Ne bih se bavio izjavma drugih trenera svakako - zaključio je Milojević. 

Foto: Starsportphoto

 

Kapije "Marakane" biće širom otvorene za sve posetioce i oni do 14 godina ne moraju da plate ulaznicu. Trener se nada što većem broju prisutnih.

- Značilo bi nam da na "Marakani" bude što više navijača, kao i uvek. Nemam dilemu da će publika doći u velikom broju - dodao je je Milojević.

 

Пласман обезедио Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31