• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

23.04.2024

15:01

Milojević: Ne zanima me šta se dešava u Partizanu! Ne pitajte me o suđenju!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Milojević: Ne zanima me šta se dešava u Partizanu! Ne pitajte me o suđenju!

Podeli vest

Zanima me samo moja ekipa i ne pratim šta se dešava u Partizanu, poručio je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević uoči meča polufinala Kupa Srbije, koji bi sutra od 19.00 časova (Arena 1 premijum) trebalo da bude odigran na "Marakani".

Do ovog trenutka nije poznat stav crno-belih hoće li se pojaviti na sutrašnjem derbiju, ali trener crveno-belih Vladan Milojević nije želeo to da komentariše. Prema njegovim rečima, ne zanima ga šta se dešava u Humskoj. 

Foto: ATA Images

Igor Duljaj i Vladan Milojević

- Znam šta ćete me pitati, ali ja ne želim da komentarišem šta se tamo događa. Sve što se dešava vam moje ekipe ne mogu da komentarišem. To sma rekao i mojim igračima. Moje planove ništa ne remeti. Spremamo se da igramo utakmicu. Sve ostalo me ne remeti - poručio je Milojević. 

Klub ih Humske odmah posle prvenstvenog derbija u subotu izdao je saopštenje da ne zna hoće li igrati derbi. Razlog je bilo suđenje, koje je okarakterisano da je u korist domaćina. Ni taj segment Milojević nije želeo da komentariše.

- Neću o suđenju da pričam. Samo to nemojte da me pitate - jasan je bio strateg srpskog šampiona. 

Fokusirao se isključivo na fudbal i u tom smislu prokomentarisao je crno-bele. 

- Partizan ima dobru ekipu, dobre igrače. Sa druge strane, niti može Partizan nas da iznenadi, niti mi možemo njih. Dosta dobro se poznajemo. Ne znam ko danas može koga da iznenadi u fudbalu. Može da bude drugačija utakmica, jer je na eliminaciju. Videćemo sutra šta je moj kolega Duljaj pripremio, videćete i šta smo mi pripremili. Nadam se da će igrači da budu zadovoljni - ocenio je Milojević. 

Foto: Starsportphoto

Vladan Milojević

Derbi za njega ima posebnu draž još iz vremena kad je bio igrač. 

- Svaki put je lep osećaj igrati derbi bilo kao igrač, bilo kao trener. Posebna draž, posebna utakmica. Nema veze igra li se u Kupu ili u prvenstvu. Tu rivalstvo postoji, puno naboja, temperamentna utakmica, ali uvek je lepo. Puno stvari koje u običnim utakmicama nećemo videti. Sve mora da ostane u okviru sportskog i to je to. Nema nedoumica, dobro se poznajemo. Nadam se da će biti dobra poseta navijača. Odmorili smo i jedni i drugi koliko smo mogli.  - ističe trener. 

On je prokomentarisao konkretan učinak Nasera Đige, koji je zamenio Milana Rodića na levom beku u proteklom derbiju, a dotakao se i Šerifa Ndijajea. 

- Điga je igrao na specifičnoj poziciji kad je Rodić izašao, ali on je profesionalac. U svakom trenutku je, kao i ostali igrači, bio spreman da se žrtvuje za tim. Kad je reč o Ndijajeu, imam poverenje u njega, kao i u svakog igrača. Posao trenera je da izvuče maksimum iz igrača. Moraju i oni vredno da treniraju, rade, da im je samopouzdanje na vrhuncu, da podrede ego timu i to je to. Uvek su o svakom igraču mišljenja oprečna. Ndijaje mora da radi ono što najbolje zna, a da može bolje sigurno. Da mogu i ostali bolje - mogu - ističe Milojević.

U proteklom derbiju, Milojević nije bio zadovoljan realizacijom šansi njegovih igrača, mada ističe da tu ima i do protivnika. 

- Realizacija je...pa šta da radimo, dobro je i ono. Stvaramo šanse, pravimo ih, a nadm se da će doći vreme da ih jednostavnije realizujemo. Ima i do koncentracije i do veštine. Pored golmana Jovanovića, Partizan ima i drugog dobrog golmana - zaključio je Milojević. 

Ono što mu je najvažnije jeste da ide na pobedu, a onda i na trofej u Kupu. 

Foto: Starsportphoto

Vladan Milojević

- Od početka je specifično, igra se na ispadanje. Nema popravnog, ovo su nokaut utakmice. U svakom slučaju veliki ulog za oba tima, pobedniku donosi ulazak u finale. I drugi par je izuzetno jak, svejedno se sa kim bi se igralo u finalu. U svakom slučaju naše ambicije su da osvojimo Kup - zaključio je Milojević. 

Kad je završen deo priče o fudbalu, Milojević je izrazio saučešće porodici prerano preminulo ekonoma Crvene zvezde Dragana Milanovića. 

- Iskreno saučešće porodici našeg preminulog Gagija. Pamtiću ga kao divnog i nasmejanog dečka. Bio je godinama u klubu. Bio je ovde u mom prvom mandatu. Nije to trebalo tako da bude - tužno je prokomentarisao Milojević. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija