• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

23.04.2024

13:11

Strašno su nas pokrali, ali sad da proradi inat! Lola o derbiju i čuvenoj izjavi "Ako ih nije sramota..."

Starsportphoto

Partizan

Strašno su nas pokrali, ali sad da proradi inat! Lola o derbiju i čuvenoj izjavi "Ako ih nije sramota..."

Podeli vest

Partizan mora da igra derbi i izbori se za pobedu, nema šta da izgubi i mora da pokaže inat, kaže bivši fudbaler Partizana Milan Lola Smiljanić!

Ekipa iz Humske trebalo bi u sutra od 19.00 (Arena 1 premijum) da gostuje večitom rivalu na "Marakani" u meču polufinala nacionalnog Kupa. Međutim, Partizanovi igrači su revoltirani suđenjem u poslednjem derbiju, odigranom u subotu u kojem je Zvezda slavila 3:2 u prvenstvu i zbog toga ne žele da igraju.

Sa tim stavom ne slaže se Lola koji je od svoje šeste godine bio deo Partizana i često vodio bitke za svoj klub na terenu i van njega.

On smatra da baš sad moraju fudbaleri Partizana da izađu i pobede jer nemaju šta da izgube!

Foto: Starsportphoto

Poludeli na sudiju Pavla Ilića: Fudbaleri Partizana urlaju na glavnog arbitra

 

- Derbi gubi draž kada se desi šta se desilo na prošlom derbiju. Da se razumemo, Partizan je maksimalno oštećen, jedan kroz jedan, to mogu bez straha da kažem. To je jasno i nekome ko ne prati fudbal. Mada, i da su pobedili male šanse bi imali za titulu. Partizan zato ima šanse da pobedi u Kupu i na derbiju nema izraženih favorita, ali moraju da pokažu ponos i da budu zajedno. Derbi je praznik fudbala, ja sam uvek uz svoj klub šta god da odluče, ali nikada ne bih dozvolio da igrači ne izađu na teren. Partizan sada nema šta da izgubi i odustajanje ne bi donelo nikome ništa dobro iako stvari koje se dešavaju okolo nisu dobre - kaže Lola Smiljanić.

On ne osporava da Zvezda ima kvalitetniji tim od Partizana, ali smatra da inat to može da nadjača.

- Zvezda jeste kvalitetniji tim od Partizana, imaju na nekim pozicijama igrače na kojim crno-belima falie... Međutim, ja sam od šeste godine bio u tom klubu, prošao sam sve generacije i znam da se mora pokazati ponos šta god da se dešava. Moraju da zaborave sve nepravde i da pokažu inata. Pobeda sutra bi izvukla ovu sezonu jer Partizan dugo nema trofej. Sada, kada je borba za život treba da se pokaže duh koj klub krasi - dodaje momak koji je u tri navrata branio boje kluba iz Humske u seniorskoj konkurenciji.

Foto: Starsportphoto

Poludeo nakon derbija u subotu: Bibars Natho

Smiljanić je poznat po tome što kaže uvek šta misli, ali nije baš zadovoljan što je Izraelac Bibars Natho uradio to posle derbija u subotu.

- Natho je dugo to, dao je izjavu iz srca, mada smatram da takve stvari ne treba da pričaju stranci, već domaći igrači. Mislim, sve to što se dešava ih je možda malo odvojilo... I ja bih možda u tim momentima rekao nešto što bi štetilo ekipi, to je jače od mene... Ne kažem da Natho ne treba da priča, ali trebalo bi domaći igrači da dođu do izražaja. Ali drago mi je da je neko rekao - dodao je Lola.

Podsetili smo miljenika "grobara" na čuvenu izjavu od 24. februara 2007. godine, kada je Partizan posle 11 godina pobedi Zvezdu na Marakani sa 4:2. Lola je tada rekao "neka Zvezda osvoji sad titulu ako je nije sramota", a sadašnjem timu poručuje da je upravo tada proradio inat koji treba da proradi sutra.

- Tada se to desilo, tada je inat proradio. Bila je isto priča da ne možemo da pobedimo, da ovo, da ono... Zato moraju da izađu na teren, nije u maniru Partizana da ne izađu. Uvek smo bili fer i izlazili kao pobednici šta god da se dešava. Svi mi koji volimo klub željno iščekujemo pobedu - zaključio je Lola.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srdjan

pre 1 nedelju

Doklećete da prenosite izjave ovih polu fudbalera koji su pritom loši drugovi svojim kolegama(nadj). Nebitan čovek

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Višnja iz Gračaca je popadija i blogerka! Evo kako izgleda priprema za najradosniji praznik Vaskrs u porodičnoj kući Kostića!
Društvo

Višnja iz Gračaca je popadija i blogerka! Evo kako izgleda priprema za najradosniji praznik Vaskrs u porodičnoj kući Kostića!

Višnja Kostić iz Gračaca kod Vrnjačke Banje je majka četvoro dece, profesorka srpske književnosti i jezika i popadija! Uloga popadije u jednoj parohiji nije mala. Osim što što vodi računa da porodica sa četvoro dece živi u skladu sa tradicijom i pravoslavnim običajima, svom suprugu svešteniku Milanu Kostiću, pomaže u crkvenim poslovima i humanitarnom radu, a u tom cilju koristi društvene mreže...

03.05.2024

14:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija