• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

16.03.2024

17:20

Kragujevčani oduševili Milojevića: Svaka im čast, u dobroj su formi, opasnost preti sa svih strana!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Kragujevčani oduševili Milojevića: Svaka im čast, u dobroj su formi, opasnost preti sa svih strana!

Podeli vest

Agresivni su, požrtvovani, nadahnuti, čestitam treneru Radničkog i stručnom štabu, poručuje strateg Zvezde.

Uspela je Crvena zvezda na "Čairu" da iskoristi kiks Partizana i pobedom nad Radničkim dočepa se prvog mesta na tabeli Superlige Srbije. Izabranici Vladana Milojevića imaju otvorena vrata ka pol poziciji pred plej-of, ali će im za tako nešto biti potreban maksimalan učinak do kraja regularnog dela sezone, a zadatak neće biti lak, posebno ne prvi. 

Na "Marakanu" u nedelju stiže jedina ekipa koja tokom proleća ima maksimalan učinak - Radnički iz Kragujevca. Četa Feđe Dudića igra fenomenalan fudbal u 2024. godini, pobede se nižu i nakon višedecenijske pauze "crveni đavoli" će se boriti za izlazak u Evropu. Sve to maksimalna je opomena crveno-belima pred duel koji je na programu sutra od 16 časova. 

- Rezultati Radničkog su za respekt. Igraju fenomenalno, nije lako napraviti seriju, kao što su to oni učinili. Nastupaju dobro, agresivno, požrtvovano, nadahnuto, svaka im čast. Čestitam na tome treneru Radničkog, njegovom stručnom štabu, kao i samim igračima. Pokazali su da su odlična ekipa i da su u dobroj formi - rekao je Vladan Milojević. 

Već neko vreme povrede režu sastav crveno-belih u Superligi Srbije, a budući da je do utakmice sa Kragujevčanima ostao još jedan trening strateg Zvezde nije želeo da govori o potencijalnom timu koji će zaigrati sutra.

- Imamo danas trening, pa ćemo videti kako će izgledati kadrovska situacija. Katai je veoma bitan igrač za nas, polako ulazi u formu i dobija minute. Videćemo koliko će igrati sutra - jasan je bio Milojević, a potom još jednom pohvalio sutrašnjeg rivala. 

Foto: Starsportphoto

 

- Kao što sam već rekao radi se o ekipi koja igra nadahnuto, disciplinovano u svim fazama. Izuzetno su jaki kao kolektiv, dobro vođeni, te sam siguran da opasnost preti osim napadača i od ostatka ekipe. 

Za kraj, Milojević je dodao da će se Zvezda fokusirati na svoju igru i pokušati da nastavi sa dobrim rezultatima. 

- Pritisak uvek postoji i uvek će biti prisutan. Pred utakmicu u Nišu sam rekao, kao što ću to učiniti i sad, fokusirani smo samo na našu igru i rezultate - podvukao je trener crveno-belih. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Građani, budite oprezni! I MUP se oglasio zbog olujnog nevremena koje nam preti: Štabovi da se spreme za sve rizike i posledice!
Društvo

Građani, budite oprezni! I MUP se oglasio zbog olujnog nevremena koje nam preti: Štabovi da se spreme za sve rizike i posledice!

MUP prosledilo je upozorenje gradskim i opštinskim štabavima za vanredne situacije za preduzimanje svih preventivnih i operativnih mera u cilju spremnosti za eventualno suočavanje sa rizikom i posledicama, na osnovu najave Republičkog hidrometeorološkog zavoda za pojavu intenzivnih pljuskova i veće količine padavina za danas i sutra, a koje mogu prouzrokovati potencijalne bujične poplave.

02.06.2024

13:29

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija