• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2024

12:55

Bogdanović opleo po Zvezdi! Manipulatori, prave pritisak na sudije, javnost...

printscreen

Crvena zvezda

Bogdanović opleo po Zvezdi! Manipulatori, prave pritisak na sudije, javnost...

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler, a sada poznati fudbalski analitičar, Rade Bogdanovic (53), poznat je kao neko ko nema dlake na jeziku kada su u pitanju aktuelne teme srpskog fudbala, pa je sada rešio da kaže i šta misli o Crvenoj zvezdi i dešavanjima u redovima aktuelnog šampiona Srbije.

Bivši fudbaler Atletiko Madrida poručio je da je struka u fudalu jedan od najvećih problema današnjice. 

- Nekada su se treneri školovali na Fakultetu za fizičku kulturu, ovo su sada licencirani treneri. A između školovanog i licenciranog je velika razilika. Ovde u većini slučajeva nema ko decu da nauči - izjavio je Bogdanović u jutarnjem programu na "TV Prva".

 

Foto: printscreen

 

 

Predstojeći vikend počinje prolećni deo Superlige Srbije, a prema njegovom uverenju, crveno-beli će preuzeti lidersku poziciju i nastaviti dominaciju u domaćem fudbalu.

- Nisam pratio dešavanja na Kipru, u ovim jakim ligama su uveliko prvenstva, pa nisu imali ni jake kontrolne utakmice. Neće biti zaniljiv prolećni deo, Crvena zvezda je odlaskom Bahara i dolaskom Dejana Milojevića pojačana. Imaju bolji tim bez obzira na nekoliko prodatih igrača. Mislim da će Zvezda uzeti titulu. Kao tim su dobro organizovani, prave pritisak na sudije, na VAR, na javnost, ozbiljni su u tom manipulatorskom delu! To je ozbiljan pritisak na suparnika koji to ne može da izdrži. A imaju uz to i bolji tim - jasan je Bogdanović. 

 

Foto: FK Crvena zvezda

 

 

 

Nekadašnji fudbaler Verdera iz Bremena objašnjava da se mlađe generacije fudbalera znatno razlikuju u odnosu na prethodne i ističe da su postali samouvereniji zbog velikog novca koji kruži svetom fudbala.

- Nikada ne bih mogao da budem trener fudbalera, da mi dođe na trening u Ferariju.. Vidite li koliko su se oni osilili? Koliko ima silovanja! Juče je počelo suđenje desnom beku Daniju Alvešu, najtrofejnijem igraču u kolektivnom sportu. Osilili su se. Mediji i fudbalska struktura, ogromne pare su im udarile u glavu - dodaje on. 

Na pitanje voditeljke, da navede fudbalera koji je sušta suprotnost od prethodno navedenih karakteristika, odgovorio je kao iz topa.

 

Foto: Starsportphoto©

Vladimir Jugovic

 


- Najbolji primer je Vladimir Jugović kada je Srbija u pitanju. Naravno, ima ih jako puno, ali ih nema u medijima jer im nisu interesantni. Medije više interesuje neka budala koja je prokockala sve, koja se drogira, tuče ženu i slično. Ja znam čoveka koji je osvojio Lige šampiona, ozbiljne paruštine zaradio, ima ženu i decu, a vozi se tramvajem - nadovezao se Bogdanović.

Osvrnuo se i na reprezentaciju Srbije koju u junu očekuje nastup na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj (14. jun -14. jul), ali kaže da je još rano pričati o tome.

- Do prvenstva ima dosta vremena. Teško je reći konkretno šta će biti, osim što možemo da poželimo da igračima Bog da zdravlje. Jedino još stvar koja bi mogla biti interesantna je da li ćemo menjati sistem igre, formaciju, da li ćemo igrati sa tri ili četiri beka... Eto, to je nešto što očekujemo da nam stručni štab prezentuje u narednom periodu - zaključio je Bogdanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)
Live TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)

Jedna od glavnih promotera teorije da su Srbi zločinački narod Sonja Biserko, govorila je za ekstremistički portal Slobodna Bosna. Biserko je primetila jednu tačnu činjenicu, da Srbija ni na koji način neće u dogledno vreme priznati genocid u Srebrenici. Ovu izjavu komentarisao je gost "Info jutra" Informer televizije Bojan Borovčanin, predsednik udruženja građana "NIT".

17.06.2024

10:41

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija