• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2024

11:49

Haos, pomama oko Srbina! Turci ga žele, Portugalci ne daju!

profimedia

Fudbal

Haos, pomama oko Srbina! Turci ga žele, Portugalci ne daju!

Podeli vest

Fudbaler Porta, Marko Grujić (27), ne dobija mnogo prilike od trenera Serža Konseisaa, ali Portugalac želi po svaku cenu da ga zadrži i stopira odlazak Srbina u Bešiktaš koji ga silno želi.

Želi žarko turski klub reprezentaivca Srbije, ali tamošnji "Harberturk" piše da je iz Portugala stigao negativan odgovor!

Nada se Grujić boljoj minutaži, jedva da dobija šansu u plavo-belom dresu i rado bi se otisnuo u zemlju u kojoj će ga sačekati prilika da se izbori za poziv selektora Dragana Stojkovića za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj ovog leta.

 

Foto: profimedia

 

 

Želeo je ove zime i Štutgart dete Crvene zvezde, ali Konseisao ni tada nije želeo da ga pusti. Niko ne zna šta se dešava u glavi Portugalca, ali je jasno da i te kako sabotira vezistu kojeg bi mnogi poželeli u svojim redovima.

 

Foto: profimedia

 

 

 

Podsećaju turski mediji da je Bešiktaš poslao ponudu, da je Grujić koji ima ugovor do 2026. godine prvi pik, ali da će uskoro morati da se okrenu novim opcijama ukoliko ne dobiju pozitivan odgovor.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija