• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2024

15:03

Partizanu raste dug, čas ima, čas nema predsednika! Raća opleo po upravi

Starsportphoto

Partizan

Partizanu raste dug, čas ima, čas nema predsednika! Raća opleo po upravi

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan će biti u ozbiljnim problemima ako se nešto hitno ne promenio, kaže bivši fudbaler kluba iz Humske, Radosav Petrović.

Nekadašnji reprezentativac Srbije, sada prvotimac kiparskog APOEL-a, za crno-bele navija od malih nogu i zbog toga ga dodatno pogađa sve što vidi da se dešava u klubu iz Humske.

On nije pominjao imena, ali jasno je da je razočaran u čitavu vladajuću struktura kluba koju predvode generalni direktor Miloš Vazura i predsednik Milorad Vučelić.

- Rezultati Partizana poslednjih godina su problematični, ali mene brinu neke druge stvari koje se odnose na organizaciju kluba i finansijsku situaciju. Sve češće i glasnije se govori o krizi u tom segmentu rada. Klub nema predsednika, pa ga ponovo ima i imam utisak da nikome nije jasno šta se tu zapravo dešava. Mi imamo Upravni odbor koji bira članove Skupštine, a onda ta ista Skupština bira Upravni odbor i sve je to konfuzno. Partizanovi navijači i sportska javnost ne znaju ni koliki je dug kluba. Određeni ljudi iz uprave kad su preuzeli klub su govorili o tom dugu, a on je sada višestruko uvećan i samo raste. Ukoliko se ovako nastavi taj problem će biti nerešiv - kaže popularni Raća za TV Arena sport.

Foto: Starsportphoto

Na udaru: Miloš Vazura i Milorad Vučelić

 

Ipak, Petrović misli da cela ova situacija može da se prebrodi, a kao dobar sistem rada navodi onaj u KK Partizan.

- Imao je Partizan i duži period bez osvojene titule, doduše u mnogo većoj zemlji i kvalitetnijoj ligi, ali je sve to preživeo, pa će preživeti i ovo. Optimizam mi uliva energija koju je u košarkaški klub doneo Željko Obradović, a ona se, bez obzira na bojkot najvatrenijih pristalica kada su domaće utakmice u pitanju, preliva i na tribine fudbalskih mečeva i nadam se da će Obradovič još dugo ostati u Partizanu - zaključio je Petrović


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija