• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2024

10:45

Gadan problem za Zvezdu? Teodosić jedva hoda posle Cedevite! (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Gadan problem za Zvezdu? Teodosić jedva hoda posle Cedevite! (VIDEO)

Podeli vest

Nikako ne bi valjalo da crveno-beli u narednom periodu ostanu bez sjajnog plejmejkera.

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su u Ljubljani doživeli drugi poraz u okviru ABA lige, pošto su u derbi meču 15. kola izgubili od Cedevita Olimpije sa 96:86. Međutim, navijače crveno-belih više od poraza zabolela je povreda Miloša Teodosića.

Iskusni organizator igre, koji igra u fantastičnoj formi, u finišu meča protiv Cedevite pokušao je da spreči jedan kontranapad domaćih i tom prilikom uganuo je desni skočni zglob. Pao je na teren i uhvatio se za bolno mesto, ali je stisnuo zube i nastavio meč do kraja.

Foto: Starsportphoto

 

 

Nedugo zatim o njegovom stanju pričao je trener Janis Sferopulos, a potom se pojavio i snimak koji nimalo ne uliva optimizam navijačima Zvezde. Naime, Teodosić je prilikom ukrcavanja u autobus vidno hramao i jedva se popeo uz stepenice.

Evo kako je to izgledalo.

 

 

Da stvar bude još gora, na jednom od snimaka nakon završetka duela otežano se kretao i drugi plejmejker crveno-belih, Jago dos Santos.

 

 

To praktično znači da bi ekipa sa Malog Kalemegdana u narednom meču mogla da zaigra bez ijednog klasičnog organizatora igre. Pre Teodosića i Jaga, povredio se Nikola Topić i kako je klub saopštio, van terena će biti četiri do šest nedelja.

Van terena zbog problema sa kolenom je i Luka Mitrović, a uganuće prsta na levoj ruci ima i Džoel Bolomboj.

Naravno, detaljnije informacije o stanju bivšeg kapitena Srbije i brazilskog košarkaša očekuju se u toku današnjeg dana, ili eventualno sutra, pre nego što ekipa krene za Lion na meč Evrolige protiv Asvela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija