• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2024

06:28

Navijači Zvezde u neverici, jedan čovek ih je raspametio!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Navijači Zvezde u neverici, jedan čovek ih je raspametio!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde odigrali su jednu od najboljih partija ove sezone u Evroligi, srušili Partizan u "Areni" (88:72) i oduševili navijače.

Ova pobeda donela je crveno-belima osmu pobedu u sezoni. Zvezda je sada na deobi 12. mesta, zajedno sa Bajernom, koji ima meč manje.  Zvezda je sada samo na dve pobede zaostatka u odnosu na timove koji se bore za Top 10 mesta.

Takođe, trijumf protiv najvećeg rivala izuzetno će uticati na samopouzdanje pred najvažniji deo sezone i borbu za ulazak u plej-in konkurenciju. Zvezda ima učinak 8-11, a mnogo toga će zavisiti od duela Olimpije (7-11) i Bajerna (8-10). U slučaju pobede tima iz Milana će se ova tri tima izjednačiti u skoru. 

Navijači crveno-belih su oduševljeni. Fredi Gilespi, novi centar crveno-belih, ostavio je zvezdaše bez teksta posle derbija, nakon što je odradio sjajan posao. Odigrao je najbolji meč od kako je nedavno stigao na Mali Kalemegdan. Izabrao je pravo vreme da u 19. kolu Evrolige protiv Partizana postigne 14 poena i uhvati pet skokova. On je bio oduševljen navijačima. 

- Trener mi je rekao da igram najbolju košarku kada igram sa svom energijom. Rekao mi je da uživam u publici - rekao je posle meča  Gilespi.

Nikada pred sličnom publikom nije igrao.

- Ne. Rekao sam mami, ono što ćeš videti, nećeš... Ni sa čim u Americi ne možete uporediti. Igrao sam svuda u svetu i nikada nisam video nešto poput ovoga.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

Priznaju i navijači da ih je  Fredi Gilespi iznenadio.

"Sve sam očekivao od derbija osim da Gilespi bude x faktor. Rokas i Hanga odigrali sjajno u oba pravca. Jos samo da Top bude dobro", jedan je komentar navijača na društvenim mrežama.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neki nisu mogli da gledaju meč od uzbuđenja.

"Ja sam ona što je pobegla u sobu kad je Partizan počeo da "stiže". Kukavički, priznajem ali šta ću. Bravo, deco moja zvezdaška, volim vas i previše"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija