• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.10.2023

10:22

Povredio se važan igrač, iz Zvezde tvrde: Biće spreman za Lajpcig

Starsportphoto

Crvena zvezda

Povredio se važan igrač, iz Zvezde tvrde: Biće spreman za Lajpcig

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde In Bom Hvang vratio se povređen iz Južne Koreje, gde je imao reprezentativne obaveze, objavili su mediji iz te zemlje.

On je otputovao u domovinu kako bi pomogao saigračima u prijateljskim mečevima sa Tunisom i Vijetnamom. Vezista Crvene zvezde igrao je prvu utakmicu do 67. minuta, a onda je osetio bol u butnom mišiću i tražio da izađe napolje.

U drugom meču nije igrao, a u Beograd je stigao već u sredu veče. Crveno-bele brine činjenica da sledi gust raspored, mnogo utakmica, od kojih je prva već sutra veče od 18.30 časova protiv Javora na "Marakani", a u sredu će srpski šampion gostovati Lajpcigu u meču 3. kola Lige šampiona. 

Foto: Starsportphoto

 

Ipak, odgovorni iz Ljutice Bogdana nadaju se da nije ništa ozbiljno, već je igrač jednostavno umoran. Prema rečima našeg izvora, Korejac bi mogao da bude spreman za evropski izazov.

- Hvang je stigao u sredu veče i nije trenirao u četvrtak. Trening je bio pre podne i nije bilo realno da posle tolikog puta odmah izađe na teren. Igrač nije prošao pripreme, umoran je, nakupila mu se mlečna kiselina u mišićima i zbog toga je osetio bol. Ali nije nikakva ozbiljnija povreda. Biće u protokolu protiv Javora, a možda će i početi meč - objašnjava naš izvor.

Trener Barak Bahar ima dosta širok izbor igrača i nada se da će Javor moći da pobedi, čak iako ne izvede na teren najjaču postavu. Stoga će proceniti koliko je poametno da Hvang igra. Važno mu je da na njega može da računa u Nemačkoj.

- Mnogo je bitno imati spremne igrače za Ligu šampiona. Možda bude procena da Hvang počne protiv Javora, pa izađe sredinom drugog poluvremena. Ili da uđe poslednjih pola sata. Nije tu reč samo o njemu. Isto važi i za Krasoa, Kangu i mnoge druge igrače koji su putovali, igrali utakmice i tokom reprezentativne pauze i koje j stigao umor. Očekujemo i da Bukari bude spreman. Imao je manju povredu, ali i on se oporavlja - zaključio je naš izvor. 

Hvan je u Zvezdu stigao poslednjeg dana prelaznog roka za rekordni transfer od pet miliona evra. Doveden je da pravi razliku u evropskim mečevima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera!
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera!

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija