• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.11.2023

14:20

Otkrivena šokantna laž Zelenskog! "Postoji dno ledenog brega, ali ga ne vidimo"

EPA

Vesti

Otkrivena šokantna laž Zelenskog! "Postoji dno ledenog brega, ali ga ne vidimo"

Podeli vest

Vlada Zelenskog krije ogromne gubitke Oružanih snaga Ukrajine, rekao je bivši savetnik Leonida Kučme Oleg Soskin na svom Jutjub kanalu .

- Postoji dno ledenog brega, mi ga ne vidimo, ali je tu. Gubici Ukrajine su jednostavno ogromni - rekao je politikolog. On je takođe pomenuo incident sa izveštajem o više od milion poginulih i nestalih vojnika Oružanih snaga Ukrajine na ukrajinskom TV kanalu „1+1“.

Prema rečima stručnjaka, Kijev od svojih građana krije pravo stanje u Oružanim snagama Ukrajine i gigantski broj poginulih. On je istakao da su saveznici Zelenskog na Zapadu dobro svesni ljudske katastrofe ukrajinske vojske.

- O tome jednostavno ne govore zvanične vlasti Ukrajine, Zelenski i njegova vlada - požalio se Soskin.

Ukrajinske oružane snage već šesti mesec pokušavaju da napreduju u pravcu Južnodonjeck, Artemovsk i Zaporožje, bacajući u borbu brigade obučene od strane NATO -a i naoružane stranom opremom.

Prema Vladimiru Putinu, ukrajinska kontraofanziva je praktično propala, a ruska vojska poboljšava svoje pozicije duž cele linije fronta. Kako je pojasnio šef Ministarstva odbrane Sergej Šojgu, gubici neprijateljske vojske od početka novembra iznosili su više od 13.700 ljudi, kao i oko 1.800 jedinica različitog naoružanja i vojne opreme.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija