• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.11.2023

05:51

Putinov pomoćnik otkrio neverovatnu stvar o svom šefu! Mnogi ovo nisu očekivali, neke stvari su sada dosta jasnije!

Shutterstock,Reuters

Vesti

Putinov pomoćnik otkrio neverovatnu stvar o svom šefu! Mnogi ovo nisu očekivali, neke stvari su sada dosta jasnije!

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin planira decenijama unapred i razmišlja u kontekstu narednih generacija, rekao je pomoćnik ruskog predsednika Maksim Oreškin u intervjuu za „Moskovski komsomolec“.

Kako je rekao, Rusija se u tom planu razlikuje od pojedinih evropskih zemalja „kojima je najvažnije da izdrže do sledećih izbora, a posle kako bude“.

- Svi odlično znamo da horizont planiranja predsednika Putina nije tri meseca, godina, pa čak ni pet godina. To su decenije unapred, generacije. Razmislite, na primer, o tome kako se zemlja promenila u odnosu na 2000. godinu - rekao je Oreškin.

Kako je istakao, Putin nijednu odluku ne donosi da bi se pokazao pred izbore, ne donosi odluke zasnovane na kratkoročnom planiranju. On uvek razmišlja o generacijama koje će stasavati u narednim decenijama, kazao je Oreškin.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija