• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.11.2023

13:01

"Pokušali su da ubiju Putina!" Hitno se oglasio Kremlj i otkrio šta se dešava!

Tanjug/AP

Vesti

"Pokušali su da ubiju Putina!" Hitno se oglasio Kremlj i otkrio šta se dešava!

Podeli vest

Predstavnici Ukrajine na najrazličitijim nivoima mnogo puta su pokušali da na rečima ubiju predsednika Rusije Vladimira Putina, ali ništa od toga, izjavio je portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov.

- Ako se sećate, iz Ukrajine je bilo mnogo ’verbalnih atentata’ na Putina na najrazličitijim nivoima. Mi to odlično znamo, ali nema ništa od toga. Nema sumnje da će svi ciljevi i zadaci specijalne vojne operacije biti ostvareni - istakao je Peskov u intervjuu novinaru Pavlu Zarubinu, čiji je jedan deo objavljen na Telegram kanalu novinara.

Peskov je ovim rečima odgovorio na molbu novinara da prokomentariše izjavu ukrajinskog lidera Vladimira Zelenskog, koga su u jednom intervjuu pitali da li bi Ukrajina iskoristila šansu ako bi imala mogućnost da „ubije Putina“.
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija