• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

21.04.2024

14:50

"Izgledala sam kao čudovište"! Stavljala je zubne implante, pa završila u jezivim modricama (FOTO)

freepik

Zdravlje

"Izgledala sam kao čudovište"! Stavljala je zubne implante, pa završila u jezivim modricama (FOTO)

Podeli vest

Lekari su Džesiku Mako upozoravali da će imati modrice nakon zubne intervencije, ali ovako nešto nije očekivala.

Džesika Mako (44) je želela da ugradi implante, jer joj je poremećaj u ishrani, koji je imala kada je bila mlađa, "erodirao" sve zube. Procedura uključuje umetanje seta od četiri zubna implantata koji zamenjuju ceo luk "labavih, pokvarenih, nedostajućih ili ispadajućih zuba".

Dok su je lekari upozoravali na potencijalne modrice, Džesika priznaje da nije očekivala da će bol biti tako "brutalan" niti da će modrice biti tako jake.

Žena je objavila snimak njenog lica četiri dana nakon tretmana, navodeći da izgleda kao "čudovište" i predlaže da joj se drugi obrate, ako su ikada imali sličnu reakciju.

Užasne tamnoljubičaste modrice počele su na njenom vratu i bradi i širile se preko njenog lica, pogoršavajući se iz sata u sat, a čak su dospele i do ispod očiju.

Sada, dve nedelje kasnije, modrice i otok su se znatno smanjili.

Uprkos njenoj reakciji na to, majka troje dece rekla je da bi ipak preporučila proceduru, verujući da su njene ekstremne modrice jedinstven slučaj.

 

 

- Lekari su rekli da ću imati modrice. Dan nakon što sam stavila implantate, lice mi je ogromno nateklo, a onda su modrice počele dan nakon toga. Prilično sam se uplašila. Svaki čas je postajalo sve gore i gore. Izgledalo je kao da imam Roršahov test mrlja na licu, poput mrlja od mastila. Imam velike modrice, ali nikada ranije nisam doživela nešto slično. Ja sam umetnik, tako da je to bilo kul za gledati, ali je bilo užasno, jer nikada nisam videla takve modrice na nečijem licu. Bile su na bradi i na vratu, bile su natečene, a onda su se proširile i na nos i ispod oka. Prekrivale su mi skoro celo lice. Toliko je bolelo. Izgledala sam kao čudovište - rekla je Džesika.

Uprkos modricama, za koje veruje da su se možda pogoršale zbog njene anemije, Džesika ne žali zbog operacije i ohrabruje druge da je urade, prenosi TheSun.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija