• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.11.2023

22:40

Vođenjem ljubavi do vitke linije! Izborite se s kilogramima u 4 koraka

Shutterstock

Zdravlje

Vođenjem ljubavi do vitke linije! Izborite se s kilogramima u 4 koraka

Podeli vest

Čak dve hiljade kalorija potroši se tokom predigre, a ako vodite ljubav nekoliko puta nedeljno ubrzaćete i metabolizam...

Da li vam se nekada desilo da se sjajno slažete s partnerom, uživate u svakom trenutku koji podelite, radite sve kućne poslove, ali se i zajedno gojite? Kako veza postaje čvršća i kako ste ostvarili ono šta ste želeli, polako počinjete da zanemarujete svoj fizički izgled. Da ne biste zbog ljubavi zaboravili na svoju figuru, preduzmite nekoliko preventivih mera kako biste smršali.

Plan

Muškarci su obično zaduženi za rešavanje problema. Zato razgovarajte sa svojim dragim i tražite od njega da razmisli o zajedničkom planu mršavljenja. Više će se zainteresovati za skidanje kilograma ako misli da će ga to osloboditi bolova u leđima, omogućiti mu da uđe u omiljene farmerke ili poboljšati njegovu efikasnost na basketu.

Foto: Shutterstock

Sve je lakše udvoje

Podrška

Generalno, žene mogu često da slušaju savete o mršavljenju, dok muškarci žele da ih čuju samo kada su im neophodni. Zato se uzdržite od stalnih pridika o tome šta i kada treba da jede, ali se nemojte plašiti da mu kažete na koji način očekujete da vam on pomogne.

Svakom svoje kalorije

Možda će vam biti lakše da se držite njegovog plana dijetalne ishrane. Ipak, znajte da muškarci imaju više mišićne mase, što znači da je njihov metabolizam brži za pet do 10 odsto. To znači da oni mogu da jedu više od vas, a da ipak mršave. Idealan način da povedete računa o ishrani jeste da zajedno brojite kalorije. Zabavićete se, a i postići ćete veliki rezultat.

Foto: Shutterstock

Zajedničko trošenje kalorija

Više seksa

Seks je odličan trening za celo telo i pomaže da ostanete u formi. Ukoliko vodite ljubav nekoliko puta nedeljno, mišići će s vremenom postati čvršći, a metabolizam će se ubrzati. Kalorije se ne troše samo tokom vođenja ljubavi, nego i tokom predigre, a ljubitelji vrućih igrica mogu da potroše i do dve hiljade kalorija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija