• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

01.05.2024

15:15

Uznemirujući snimak! Hitnu zatekao stravičan prizor - Gosti na svadbi povraćali na sve strane, padali u nesvest (VIDEO)

Shutterstock

Zanimljivosti

Uznemirujući snimak! Hitnu zatekao stravičan prizor - Gosti na svadbi povraćali na sve strane, padali u nesvest (VIDEO)

Podeli vest

Gosti koji su se otrovali na svadbi rekli su da je od 100 zvanica, 80 završilo u bolnici.

Aranza Rodrigez prisustvovala je ceremoniji u subotu uveče u centralnom gradu Kuernavaka u Meksiku i hitno je prebačena u bolnicu u kojoj se leči od bakterijske infekcije.

Rodrigez je za meksički list "Proceso" rekla da je bila gost na venčanju, čije je svadbeno veselje počelo oko 16 časova, a večera je bila servirana u 18 časova. Rodrigez je rekla da su joj kao predjelo poslužili pečurke sa kozjim sirom i paradajzom.

Kao glavno jelo gosti su imali pileća prsa punjena spanaćem i pireom od slatkog krompira, kao i špargle. Ona je rekla da je muškim gostima poslužen drugačiji izbor namirnica, uključujući meso sa sosom od viskija za glavno jelo.

 

 

Iako nije sigurna od kog obroka joj je pozlilo, seća se da su pečurke imale ukus "neke hemikalije". Snimci koji objavljeni na društvenim mrežama prikazuju kako su bolničari, osoblje i prolaznici pružali pomoć bolesnim gostima.

Slika menija otkriva da je gostima posluženo predjelo sa divljim pečurkama sa kozjim sirom i paradajz kulijem, kao i karpačo od cvekle sa mangom, piko de galo.

Predjelo je uključivalo krem od sušenog paradajza i hrskavi kozji sir sa vlašcem i suvom kremom od pistaća i kruške. Opcija za glavno jelo bila su pileća prsa punjena spanaćem, estragonom, pireom od slatkog krompira i zimskim šparglama.

 

 

Drugi izbor je bio goveđi file pohovan sa viskijem i sosom od badema, ražnjić od povrća i krompira.

Grupo Paraiso, koja je angažovana da organizuje venčanje, nije želela da daje izjave za medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da ga je predsednik Vlade Republike Gabon Rejmond Ndonga Sima obavestio da Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici o kojoj će se raspravljati u Ujedinjenim nacijama i zahvalio se Gabonu zbog toga što u potpunosti, priznaje teritrijalnu celovitost i suverenitet Srbije po pitanju Kosova i Metohije.

20.05.2024

12:55

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!
Politika

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, upozorava Dejan Bulatović, poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

20.05.2024

12:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija