• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.11.2023

23:20

Ona je supruga milionera i jedini posao joj je da izgleda lepo i skupo! (VIDEO)

printscreen instagram

Zanimljivosti

Ona je supruga milionera i jedini posao joj je da izgleda lepo i skupo! (VIDEO)

Podeli vest

Njena upadljivo rasipanje izaziva negativne komentare na internetu, a neki je nazivaju 'razmaženim derištem'. Međutim, ona ne mari za druge i redovno deli detalje iz svog života iz snova.

Supruga milionera Linda Andrade uzvraća udarac svima koji kritikuju njen raskošan način života koji podrazumeva trošenje skoro tri miliona evra nedeljno.

Samoproglašena 'domaćica iz Dubaija' udata je za mogula kriptovalutama Rikija Andradea, za koga se udala kada je imala samo 19 godina. Od tada, Andrade, koja sada ima 24 godine, često se ponaša u stilu raskošne supruge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Andrade (@lionlindaa)

 

- Milioneri bez diplome su bolji od onih sa diplomom - rekla je jednom Linda. U ekstravagantne troškove domaćice iz Dubaija spada i trošenje 15.000 evra dnevno, a uz sve to njen muž je za svoju dragu, kada je napunila 23 godine, 'osvetlio' Burdž Kalifu rođendanskom porukom.

Nije iznenađujuće da je njena upadljiva potrošnja izazvala bes na internetu, a neki su je nazvali 'razmaženim derištem' koje 'ništa ne donosi na sto'. Međutim, njoj je svejedno.

- Šta da radite bez diplome i para? Udate se za čoveka bez diplome i sa mnogo novca - opis je njenog videa.

 

@lionlindaa No degree millionaires are better than the graduated ones🤭 #housewife #rich #millionaire #trend ♬ original sound - nada

 

Uprkos svom beskrajnom bogatstvu, Andrade tvrdi da se nije udala za Rikija samo zbog novca. Linda ga je upoznala pre nego što se obogatio, opisujući u jednom od svojih videa kako je radio kao perač sudova kada su počeli da se zabavljaju, prenosi MSN.

- Bio je to dug put, a Riki zna istinu - kaže Linda, koja je i sama odrasla skromno, nakon što se sa dve godine preselila iz Jordana u Kaliforniju. Njena šestočlana porodica je navodno delila jednosoban stan sve dok njen otac, Fuad, nije započeo posao za popravku elektronike; tako je upoznala svog verenika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Andrade (@lionlindaa)

Andrade je navodno srela Rikija u teretani kada je imala samo 16 godina, dala mu je svoj telefon jer mu je mobilni bio pokvaren i predložio da njen otac to popravi.

Njeno blistavo prikazivanje bogatstva navelo je mnoge da je smatraju razmaženom, dok ona zapravo zasluge pripisuje snažnoj radnoj etici svog oca koji joj je pomogao da odredi koje kvalitete želi od partnera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Andrade (@lionlindaa)

- Kada sam upoznala Rikija, videla sam sve te osobine, slične mom ocu, u njemu. Nisam tražila bogatog momka, već sam tražila ambicioznog. I iznad svega da je dobar čovek. Novac nije sve, jer možeš da budeš s nekim ko je bogat i tretira te kao govno, zar ne? - kaže ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Na Kritu pronađen misteriozni lavirint star 4.000 godina - da li je ovde bio legendarni Minotaur?!
Veliko otkriće

(VIDEO) Na Kritu pronađen misteriozni lavirint star 4.000 godina - da li je ovde bio legendarni Minotaur?!

Na grčkom ostrvu Krit, otkriven je izuzetan kameni spomenik u obliku prstena star 4.000 godina, koji se nalazi na vrhu brda Papura, severozapadno od grada Kasteli. Ova monumentalna građevina iz bronzanog doba prostire se na površini od 1.800 kvadratnih metara i predstavlja značajan arheološki nalaz koji ukazuje na bogatu istoriju i kulturu minojskog perioda na ostrvu.

17.06.2024

21:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija