• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2023

21:00

Kako nositi kožne pantalone? Imamo nekoliko ideja

Shuterstock

Moda i lepota

Kako nositi kožne pantalone? Imamo nekoliko ideja

Podeli vest

I ove jeseni moderne su kožne pantalone u raznim bojama. Nudimo vam nekoliko predloga kako da ih iskombinujete i nosite u različitim prilkama.

Iako su se nekada smatrale odevnim komadom koji "sme" da se nosi samo za noćne izlaske, vremenom su  kožne pantalone postale deo stajlinga za posao ili fakultet - kada se dobro upare sa ostalom odećom.

Foto: Shuterstock

 

 

Lako se kombinuju, pa i nije neki problem kreirati sa njima opuštenu kombinaciju za svaki dan. Odlično se kombinuju uz košulje, jednostavne džempere, patike, štikle, pa čak i baletanke.

Suština je da ukombinujete boje i teksturu ostalnih odevnih komada koje ćete nositi u kombinaciji sa njima.

Foto:  

Ako se odlučite za opušten i sakodnevni stil, uz kožne pantalone obucite teksas košulju koju ćete uvući u njih ili ležernu teksas jaknu koja će vam u ovoj kombinaciji dati "opasan" bajkerski stil. Što se tiče obuće, ravne patike kao što su starke, poluduboke kožne ili one sa platformom su savršen izbor. Od aksesoara izaberite neku veću tašnu ili upadljive narukvice ili minđuše.

Foto: Shuterstock

 

Ozbiljno - poslovan stil nije strogo namenjen za odlazak na posao. Možete ga nositi na fakultet, neku zabavu i gde god da treba malo elegantnije da se obučete.

Kožne pantalone se savršeno slažu uz sakoe i blejzere koji ovakvim pantalonama taman daju ozbiljniju notu. Stil upotpunite sa upadljivim nakitom i stileto štiklama. 

Foto: Shuterstock

 

Kožne pantalone i asimetrični gornji deo odeće? Nema boljeg izbora. Kardigani, tunike i kaputi u ovom fazonu se odlično slažu sa kožnim pantalonama.

Samo vodite računa o bojama, jer ne treba preterivati; kožne pantalone su sjajne i same po sebi predstavljaju modni detalj.

Iskombinujte rolku sa asimetričnom i dugačkom tunikom preko, a preko svega toga obucite duži kaput.

Od obuće možete izabrati starke ili mokasine, kao i elegantne cipele sa malom štiklom. Ovakav stil možete nositi bukvalno svuda; na poslu, u kafiću i za odlazak u grad. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija