• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.01.2024

11:40

Pas za slepe prvi put na dodeli Zlatnih globusa! Glumica Aria povela svog labradora, Mis Ingrid (FOTO)

Profimedia

Ljubimci

Pas za slepe prvi put na dodeli Zlatnih globusa! Glumica Aria povela svog labradora, Mis Ingrid (FOTO)

Podeli vest

Prvi put u istoriji dodele Zlatnih globusa se na crvenom tepihu našao i pas vodič.

Zvezda serije "All The Light We Cannot See" glumica Aria Mia Loberti, zablistala je nedavno na crvenom tepihu tokom dodele Zlatnih globusa, a sa sobom je povela i svog psa vodiča Mis Ingrid.

Aria je inače slepa, a ovim je potezom, kako kaže, ispisala istoriju Zlatnih globusa.

- Ovo je prvi put da je pas, vodič za slepe bio na tepihu - rekla je glumica, koja je pričala i o važnosti svoje uloge u seriji koja je bila nominirana za Zlatni globus.

 

 

- Ovo je prvi put u istoriji da smo imali autentičnu reprezentaciju lika u filmu ove veličine. Bila mi je čast predstavljati svoju zajednicu i kulturu. To nikad ranije nije bilo urađeno i to je veoma velika odgovornost - ispričala je Aria.

Serija je bazirana na istoimenom romanu autora Antonija Doera, koji je osvojio Pulicerovu nagradu. Dvoje mladih ljudi pokušava da preživi Drugi svetski rat: slepa Francuskinja koja se skriva u gradu i nemački vojnik koji je prisiljen da se bori za Treći Rajh. Njihovi životi se u jednom trenutku isprepliću i moraju zajedno sarađivati kako bi preživeli.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija