• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2024

06:40

Dnevni horoskop za petak 24. maj! Vagama se dopada osoba koja nosi uniformu, Vodolije puno troše, a evo ko se muči sa alergijama

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za petak 24. maj! Vagama se dopada osoba koja nosi uniformu, Vodolije puno troše, a evo ko se muči sa alergijama

Podeli vest

Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a ušli smo u sezonu Blizanaca. Saznajte kako su zvezde naklonjene vašem hroskopskom znaku.

OVAN

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo nervozni i možete doživeti stres zbog koga nećete biti raspoloženi za ljubav. POSAO: Moguće je da ćete napraviti greške u radu. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BIK

LJUBAV: Dobra komunikacija sa izabranom osobom. Izgladićete nesporazume i uživati u harmoniji. POSAO: Povoljan dan za one koji se bave transportom. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

Foto: Pixabay

 

 

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti u nekog prijatelja, ali ćete sumnjati da vam osećanja nisu uzvraćena. POSAO: Imaćete utisak da ne možete da se pokažete i dokažete. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK

LJUBAV: Pokušaćete da govorite o osećanjima, ali sve može ispasti pogrešno i ne onako kako ste zamišljali. POSAO: Želite da zaradite, a šta tačno radite, biće manje bitno. ZDRAVLJE: Gastritis.

LAV

LJUBAV: Želite da ostvarite fizičku bliskost sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Imaćete problema ako se bavite manipulacijom novcem. Izbegavajte svaki rizik. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da ćete konačno imati neke malo bolje prilike za ljubav ili bar za flert. POSAO: Naići ćete na prepreke, pre svega zbog nesređenog statusa. ZDRAVLJE: Prehlada.

Foto: Pixabay

 

 

VAGA

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko nosi uniformu. POSAO: U ovom periodu vam je najbitnije da obezbedite materijalnu sigurnost i mogućnost da uživate. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Može doći do eskalacije problema u ljubavnom odnosu, nesporazuma ili svađe. POSAO: Mogući su administrativni problemi ili problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Alergija.

STRELAC

LJUBAV: Prisustvovaćete nekom većem okupljanju na kom ćete upoznati barem jednu osobu koja će vas privući. POSAO: Nedostaje vam energije i entuzijazma. ZDRAVLJE: Slabo.

JARAC

LJUBAV: Treba da vodite računa da stvari ne krenu u pogrešnom smeru, ako ste već u vezi. POSAO: Moguće je da će se desiti promene u vašoj karijeri. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

Foto: Shutterstock

 

 

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete raspoloženi za sklapanje prijateljstava, a romantični odnosi će biti u drugom planu. POSAO: Impulsivno ćete trošiti novac, zbog čega ćete ubrzo zažaliti. ZDRAVLJE: Upala grla.

RIBE

LJUBAV: Danas ćete imati prilike za kontakt sa osobom koja vam se dopada, ali postoji šansa da čujete loše vesti. POSAO: Može se desiti da imate problem sa podređenima. ZDRAVLJE: Stabilno.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)
Live TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)

Juče je počeo mirovni samit u Švajcarskoj gde se sastalo gotovo 100 zemalja i preko 50 šefova država da razgovaraju o trajnom prekidu vatre, među kojima su premijerka Italije, Đorđa Meloni, predsednik Francuske Emanuel Makron i predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski, dok je Rusija u potpunosti izuzeta iz ovog skupa. Ekspert za energetiku Dragan Škobalj komentarisao je ovaj događaj tokom gostovanja u "Info jutru" televizije Informer.

16.06.2024

12:33

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26