• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2024

07:23

3 horoskopska znaka će imati sudbinski susret do 17. juna! Venera ulazi u Blizance

Shutterstock

Horoskop

3 horoskopska znaka će imati sudbinski susret do 17. juna! Venera ulazi u Blizance

Podeli vest

Venera, kraljica ljubavi, ulazi u Blizance 23. maja gde će se zadržati do 17. juna i imaće veliki uticaj na Blizance, Vage i Vodolije.

Dok Venera prolazi kroz Blizance 23. maja, možda ćete osetiti jaču privlačnost prema onima sa kojima možete da se povežete na intelektualnom nivou i delite sličan mentalitet.

Ubrzanje

Ova brza energija koja se brzo kreće u suprotnosti je sa sporijim tempom Bika, koji je možda uticao na oblasti povezane sa Venerom kao što su ljubav, finansije, vrednosti, materijalna dobra i lepota tokom prošlog meseca. Sa Venerom koja je sada u Blizancima, možda ćete primetiti da stvari ponovo ubrzavaju i dobijaju drugu dimenziju.

Tokom ovog tranzita, možda ćete više voleti smislene i pronicljive razgovore, osećati se radoznalo i otvoreno da slušate tuđa gledišta ili delite svoje. Međutim, izbegavajte da budete previše osuđujući i težite fleksibilnosti i prilagodljivosti, razmatrajući stvari iz više perspektiva. Blizanci nas uče da sami istražujemo i prikupljamo informacije, uviđajući šta je naša istina.

Dozvolite sebi da se otvorite učenju i sticanju mudrosti kroz iskustva sa drugima. Kao vazdušni znak, energija Blizanaca se može osećati rasuto i nervozno, što može dovesti do mentalne konfuzije ili nesigurnosti u vezi sa odlukama. Takođe može biti izazov fokusirati se na jednu po jednu stvar. Pokušajte da usporite i povežete se sa svojim srcem, uzemljite se i smirite svoj um da biste se suprotstavili pretjeranom razmišljanju, anksioznosti ili haosu. Simbol Blizanaca,  označava dualnost, svestranost i komunikaciju.

Komunikacija

Ovo je odlično vreme za rešavanje bilo kakvih problema u komunikaciji ili neravnoteže u romantičnim vezama, poslovnim odnosima ili partnerstvima. Možda ćete se takođe osećati radoznali u vezi sa novim načinima ulaganja ili izoštravanja svog intelekta. Ovo je idealno vreme za prikupljanje informacija i dublje udubljivanje u teme koje volite ili za koje ste strastveni.

Venera u Blizancima podstiče razmenu energije, bilo kroz deljenje usluga, razmenu poklona ili znanja, ili uravnoteženu dinamiku davanja i primanja. Takođe je odličan trenutak da razmislite o znanju i mudrosti koje imate u vezi sa ljubavlju i finansijama i razmislite koje informacije biste želeli da naučite u vezi sa oblastima vezanim za Veneru. Blizanci predstavljaju povezanost, podsećajući nas da možemo biti i učenici i učitelji. Na ovaj način, Venera u Blizancima demonstrira lepotu razmene, intelektualne veze i učenja jedno od drugog na harmoničan, ujedinjen način.

Foto: Shutterstock

 

 

Značajni aspekti tranzitne Venere:

4. jun

4. juna, Venera u Blizancima pravi sekstil sa Severnim čvorom u Ovnu podstičući harmoničan spoj ljubavi i kretanja napred. Ovaj aspekt podstiče rast i napredak u odnosima i nastojanjima. Pruža podršku za napredovanje sa smislenim vezama, bilo ličnim ili profesionalnim, pomažući vam da se lakše krećete na budućem putu. 

8. jun

8. juna Venera je u kvadratu sa Saturnom u Ribama, unoseći napetost između želja i odgovornosti. Ovaj aspekt nas izaziva da izbalansiramo zadovoljstvo i disciplinu, zbog čega je neophodno pronaći harmoniju između naših želja i obaveza.  Ovaj kvadrat takođe može poslužiti kao podsetnik za procenu odnosa i finansijskih pitanja, osiguravajući da su usklađeni sa dugoročnim ciljevima i donose stabilnost.

16. juna

Na kraju, 16. juna, Venera je u kvadratu sa Neptunom  u Ribama, što može da zamagli granice između stvarnosti i fantazije. Ovaj aspekt podstiče jasnoću u odnosima i finansijskim pitanjima, podstičući uravnotežen pristup. Budite oprezni u idealizovanju ili romantizovanju situacija i nastojte da vidite stvari onakve kakve zaista jesu. Ovaj kvadrat nas poziva da se krećemo kroz iluzije i sagledamo istinu, pomažući da se održi zdrava dinamika u odnosima i praktični pristup finansijama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)
Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)

Na lokalnim izborima u Jagodini ubedljivu pobedu odnela je lista “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić – SPS” sa 56,98% glasova, druga je lista “Aleksandar Vučić – Jagodina sutra” 25,47 %, treća “Maja Radojičić – Jagodina zaslužuje bolje” sa 6,49 % i četvrta “Mi snaga naroda – prof dr Branimir Nestorović” sa 4,07%, dok ostale dve liste nisu prešle cenzus. “

03.06.2024

12:17

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!
Politika

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik izjavio je da je rezolucija o Srebrenici propala na glasanju u Generalnoj skupštini UN i da je takvo glasanje rezultat i ogromnog truda i delovanja Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koji su, kako je istakao, neumorno u nebrojenim kontaktima sa članicama UN ukazivali na jednostranost i netačnost onoga što je bošnjačko-nemačka rezolucija spremila kao osudu srpskog naroda, Srbije i Republike Srpske.

03.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija