• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2023

07:26

Odgovor na astrološko pitanje za datum 22.10.

Shutterstock

Horoskop

Odgovor na astrološko pitanje za datum 22.10.

Podeli vest

Pozdrav T, ti si Vaga, sa podznakom u Strelcu.

Jupiter, planeta sreće, nalazi se u tvom petom polju trenutno, tako da će pred Novu godinu početi da pravi lep period koji može da se iskoristi za putovanja, druženje, ali i pitanja stana. 

Dakle u decembru ćeš zaista biti pozitivno raspoloženja.

Pitajte astrologa! Svake nedelje potpuno besplatno odgovaramo na vaša pitanja

Kraj januara i februar 2024. godine može da ti donese probleme u komunikaciji i vesti koje ti se neće dopasti. To se odnosi na i pojačane troškove.

Foto: Shutterstock

 

 

Sezona Strelca je počela , pa treba da imaš u vidu da ćeš biti spremnija za bilo kakvu inicijativu u prvoj polovini decembra. Osećaš nalet energije da uradiš neštko korisno i to će se nastaviti u narednim danima. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Mesečni horoskop za decembar! Blizanci u ludilu, Škorpije fatalno privlačne, a evo ko će imati sudbinski susret
Horoskop

Mesečni horoskop za decembar! Blizanci u ludilu, Škorpije fatalno privlačne, a evo ko će imati sudbinski susret

Sezona Strelca u kojoj ćemo se nalaziti u decembru doneće puno vedrine, avanturističkog duga i pozitivne energije, a naročito za Lavove, Ovnove i Strelčeve. Venera 4. decembra ulazi u Škorpiju gde donosi pojačanu strast, ljubomoru ali i karmičke veze. Retrogradni Merkur kreće 13. decembra, što znači da ćemo u Novu 2024. godinu ući pod njegovim uticajem, tako da druga polovina decembra nije dobra za realizaciju pregovora.

29.11.2023

06:40

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Srbija