• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

30.11.2023

07:25

Mesec je ušao u Raka! 3 horoskopska znaka neka se spreme za preokert

Shutterstock

Horoskop

Mesec je ušao u Raka! 3 horoskopska znaka neka se spreme za preokert

Podeli vest

Mesec, jedna od najvažnijih planeta u Zodijaku, nalazi se u emotivnom Raku, gde donosi pozitivan preokret za Rakove, Ribe i Škorpije.

Mesec u astrološkom znaku Raka nosi sa sobom posebnu dubinu i emotivnost. Rak je vodeni znak, a Mesec je u astrologiji povezan s emocijama, potrebama i načinom na koji se osoba oseća. Kombinacija Meseca i Raka često donosi izraženu osetljivost, intuiciju i duboke emocionalne veze.

Ljudi koji imaju Mesec u Raku obično su veoma vezani za porodicu i dom. Njihove emocije su često duboke i intenzivne, što ih može činiti veoma pažljivim i brižnim prema ljudima koje vole. Ova pozicija Meseca često naglašava i potrebu za sigurnošću i zaštitom, kako za sebe tako i za druge.

Rak je znak koji se povezuje sa zaštitničkim instinktom, pa osobe s Mesecom u ovom znaku često teže da stvore sigurno i prijatno okruženje za sebe i svoje bližnje. Ipak, ovo može dovesti do prevelike osetljivosti i sklonosti povlačenju kada se osećaju ugroženo ili ranjivo.

Jedna od ključnih karakteristika Meseca u Raku jeste intuitivna priroda koja im omogućava da duboko osećaju potrebe drugih ljudi. Oni često imaju izraženu empatiju i sposobnost da se povežu s tuđim emotivnim stanjima.

Foto: Shutterstock

 

 

Ova pozicija Meseca takođe može doneti izazove, posebno u smislu preterane emotivnosti ili sklonosti preteranom vezivanju za prošlost. Važno je pronaći balans između brige za druge i očuvanja sopstvene emotivne stabilnosti.

U suštini, Mesec u Raku čini osobu saosećajnom, brižnom i privrženom, ali je isto tako važno naučiti postaviti granice i brinuti se o sopstvenim emotivnim potrebama kako bi se očuvala unutrašnja ravnoteža.

Mesec u Raku donosi lep dan za Rakove, Ribe i Škorpije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Mesečni horoskop za decembar! Blizanci u ludilu, Škorpije fatalno privlačne, a evo ko će imati sudbinski susret
Horoskop

Mesečni horoskop za decembar! Blizanci u ludilu, Škorpije fatalno privlačne, a evo ko će imati sudbinski susret

Sezona Strelca u kojoj ćemo se nalaziti u decembru doneće puno vedrine, avanturističkog duga i pozitivne energije, a naročito za Lavove, Ovnove i Strelčeve. Venera 4. decembra ulazi u Škorpiju gde donosi pojačanu strast, ljubomoru ali i karmičke veze. Retrogradni Merkur kreće 13. decembra, što znači da ćemo u Novu 2024. godinu ući pod njegovim uticajem, tako da druga polovina decembra nije dobra za realizaciju pregovora.

29.11.2023

06:40

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Srbija