• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

23.08.2023

11:28

Kineski horoskop za septembar! Evo kome će svanuti - od finansijke stabilnosti, do ljubavnog procvata, a ovo su  srećni datumi

freepik

Horoskop

Kineski horoskop za septembar! Evo kome će svanuti - od finansijke stabilnosti, do ljubavnog procvata, a ovo su srećni datumi

Podeli vest

Oni koji su rođeni u kineskom horoskopskom znaku "Psa", mogu da očekuju sjajne stvari u septembru.

Predviđanja kineskog horoskopa za one rođene u znaku "Psa" (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018. godine), u septembru 2023. otkrivaju povoljan mesec koji je pred nama, pun mogućnosti i pozitivnosti u različitim aspektima njihovih života. 

Napredak u karijeri:

U septembru 2023, Pse čeka poslastica kada su u pitanju njihove karijere. Ovaj mesec obećava period napredovanja na radnom mestu. Sa svojim marljivim naporima i nepokolebljivom posvećenošću, Psi će biti svedoci opipljivih rezultata, dok budu napredovali u svojim projektima i ciljevima. Pozitivne povratne informacije od kolega i supervizora će poslužiti kao pokretačka snaga, ohrabrujući ih da prihvate nove izazove i odgovornosti, ali i  podstičući dalji profesionalni rast.

Foto: Shutterstock

 

 

Finansijska stabilnost i planiranje za budućnost:

Finansijske brige se mogu smiriti u septembru. Ovaj mesec Psima donosi sigurnost i stabilnost kada su finansije u pitanju. Psi mogu odahnuti, znajući da je njihova finansijska situacija na čvrstim nogama. Ova novootkrivena stabilnost otvara mogućnosti za razmatranje štednje ili ulaganja dela svoje zarade. Bilo da se radi o izgradnji fonda za crne dane ili odvajanju sredstava za značajne kupovine, Psi mogu postaviti temelje za prosperitetnu finansijsku budućnost tokom ovog perioda.

Ljubav, veze i emocionalno ispunjenje:

Septembar 2023. obećava radost i ispunjenje u oblasti ljubavi i odnosa za Pse. Okruženi mrežom prijatelja i porodice pune ljubavi i podrške, Psi će uživati u toplini njihovog prisustva. Štaviše, ovaj mesec predstavlja prilike za upoznavanje novih i intrigantnih pojedinaca, koji mogu imati dubok uticaj na lični život Pasa. Psi se podstiču da istražuju romantične veze, bilo da se upuštaju u nove veze ili neguju postojeće, jer ljubav cveta i neguje emocionalno zadovoljstvo tokom ovog perioda.

Foto: Shutterstock

ljubavni par

Odlično zdravlje i vitalnost:

Psi mogu očekivati snažno zdravlje i vitalnost tokom septembra. Obilna energija će ih opremiti da odbiju bolesti i održe fizičku i mentalnu ravnotežu. Ovo povoljno stanje blagostanja predstavlja idealno vreme za Pse, kako bi uključili novu rutinu vežbanja u svoj svakodnevni život ili naprave pozitivne promene u svojoj ishrani. Dajući prioritet svom zdravlju, oni mogu maksimizirati svoje opšte blagostanje.

Srećni brojevi i boje za septembar:

Da bi poboljšali svoje bogatstvo tokom septembra, Psi se mogu uskladiti sa srećnim brojevima i bojama povezanim sa ovim periodom. Veruje se da srećni brojevi 3, 7, 12, 21 i 30 donose dodatnu sreću i pozitivnu energiju. Slično tome, uključivanje srećnih boja kao što su crna, tamno plava, bela i srebrna u njihovu okolinu, može dodatno pojačati njihovu sreću.

Vredni saveti za uspešan mesec:

Da bi najbolje iskoristili povoljne okolnosti u septembru, Psi mogu slediti ove dragocene savete:

- Zadržite nepokolebljiv fokus na svoje ciljeve i ostanite odlučni u potrazi za uspehom.

- Ostanite uporni i otporni, čak i kada ste suočeni sa izazovima ili preprekama na tom putu.

- Okružite se pozitivnim osobama koje vas podržavaju i koje vas podižu i motivišu.

- Dajte prioritet svom zdravlju usvajanjem nove rutine vežbanja ili pozitivnim promenama u ishrani.

- Prihvatite i uživajte u svakom aspektu svog života, iskoristite iskustva i prilike koje vam se nađu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija