• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

22.08.2023

07:07

Šta podznak otkriva o vama? Škorpije su prava misterija, Device primećuju detalje, a Bikovi...

Shutterstock

Horoskop

Šta podznak otkriva o vama? Škorpije su prava misterija, Device primećuju detalje, a Bikovi...

Podeli vest

Podznak u astrologiji je jedan od ključnih elemenata astrološkog profila osobe. On se određuje na osnovu vašeg tačnog vremena i mesta rođenja.

Podznak govori o vašem prvom utisku na druge ljude, vašem stilu ponašanja, emocionalnim reakcijama i sklonostima.

Evo kako podznak može govoriti o nekome:

Prvi utisak

Podznak često odražava kako drugi ljudi prvo doživljavaju osobu. Na primer, osoba sa podznakom u Ovnu može delovati hrabro i energično, dok osoba sa podznakom u Ribama može izgledati suptilnije i sanjalački.

Foto: Shutterstock

 

 

Stil ponašanja

Podznak takođe govori o načinu na koji se ponašate u društvu. Na primer, osoba sa podznakom u Blizancima može biti komunikativna i radoznala, dok osoba sa podznakom u Škorpiji može biti tajanstvena i introspektivna.

Emocionalne reakcije

Podznak može otkriti kako reagujete na emocionalne situacije. Na primer, osoba sa podznakom u Lavu može biti sklonija dramatičnim izlivima emocija, dok osoba sa podznakom u Vagi može težiti balansiranju i harmoniji u odnosima.

Sklonosti i interesovanja

Podznak takođe može ukazivati na vaše prirodne sklonosti i interese. Na primer, osoba sa podznakom u Strelcu može biti sklonija putovanjima i avanturama, dok osoba sa podznakom u Devici može biti fokusirana na detalje i organizaciju.

Kako se nosite sa stresom

 Vaš podznak može otkriti i kako se nosite sa stresom i izazovima. Na primer, osoba sa podznakom u Jarcu može biti sklonija preuzimanju odgovornosti i organizaciji u stresnim situacijama, dok osoba sa podznakom u Raku može tražiti emotivnu podršku od bliskih ljudi.

Foto: Shutterstock

 

 

Vaša spoljašnja pojava

Podznak takođe može uticati na vašu spoljašnju pojavu i način na koji se oblačite. Na primer, osoba sa podznakom u Bik može težiti udobnoj i luksuznoj odeći, dok osoba sa podznakom u Vodoliji može eksperimentisati sa nekonvencionalnim stilovima.

Važno je napomenuti da je podznak samo jedan deo astrološkog profila i da se kombinuje sa položajem planeta, kućama i drugim faktorima kako bi se dobila potpuna slika osobe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija