• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2023

14:10

Ovi znakovi su kraljevi crnog humora! Sarkazam im je drugo ime

Shutterstock

Horoskop

Ovi znakovi su kraljevi crnog humora! Sarkazam im je drugo ime

Podeli vest

Četiri znaka koji vole i primenjuju crni humor su Škorpije, Blizanci, Vodolije i Device.

Poznato je da sarkazam i crni humor nisu za svakoga. Ali, sarkazam i crni humor su odličan način da ulepšate dan i dobijete malo drugačiju perspektivu na svet.

Foto: Shutterstock

 

 

Ova 4 horoskopska znaka u toj vrsti humora plivaju kao ribe u vodi, ne obazirući se mnogo na okolinu. Oni su majstori tamnog humora:

Škorpija

Duboko intuitivna i oštroumna Škorpija ima dar da vidi sve i to izrazi kroz najcrnje i najsmešnije šale. Kada Škorpija koristi svoj sarkazam, bolje je da budete spremni.

Blizanci

Sa brzim umom i još bržim jezikom, Blizanci vole da izazivaju i provociraju. Njihov sarkazam je često inteligentan i neočekivan.

Vodolija

Buntovna po prirodi, Vodolija voli da se ruga društvenim normama. Njihove šale često imaju dublje značenje.

Devica

Precizne i analitične Device imaju oko za detalje i često koriste ovaj talenat da primete ironiju u svemu oko sebe. Njihov sarkazam je često suptilan, ali uvek tačan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija