• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2023

12:14

Selma Hajek objavila vrele scene sa mužem! Temperatura u bazenu je naglo skočila (FOTO)

EPA

Ljubav

Selma Hajek objavila vrele scene sa mužem! Temperatura u bazenu je naglo skočila (FOTO)

Podeli vest

Holivudska zvezda Selma Hajek objavila je vrele fotografije sa svojim mužem, milijarderom Fransoom-Anrijom Pinoom.

Selma Hajek je skočila na svog muža u bazenu. On se vidi straga, a ona blista u jarko ružičastom kupaćem kostimu, sa vlažnom i gustom puštenom crnom kosom.

Fotke su oduševile fanove, koji su ostavili mnoge komentare hvaleći Selminu figuru i njen brak.

 

 

Fransoa Arnije Pino i Selma Hajek su u braku 13 godina.

On je veoma bogat, izvršni je direktor konglomerata Kering, koji poseduje mnoge luksuzne modne brendove kao što su Guči, Botega Veneta, Alekasnadr Mekkvin i Balensijaga. Pino je nasledio ulogu generalnog direktora od svog oca, koji je osnovao Kering 1963. godine.

Selma je jednom prilikom ispričala da su se njih dvoje upoznali slučajno.

- Bilo je tako glupo. Počeli smo da pričamo o fudbalu. Oboje smo ludi za fudbalom. A onda smo počeli da pričamo o nauci. Volimo svemir i fiziku, a on je bio tako pametan, šarmantan i zabavan - rekla je Hajek za AP pre dve godine.

Latino zveda, inače, retko govori o svom privatnom životu i braku sa Pinoom.

Na fotografiji koju je objavila na instagramu, Selma se maltene popela na svog supruga. Na slici se vidi da oboje uživaju, a ispod nje Selma je napisala:

- Uživamo u suncu, moru i ljubavi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Srbija