• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.10.2023

18:40

Papir za pečenje upotrebite za još jednu stvar! Kako se toga nismo setili?

Shutterstock

Dom i porodica

Papir za pečenje upotrebite za još jednu stvar! Kako se toga nismo setili?

Podeli vest

Pored toga što je idealan u tome da spreči da se hrana zalepi za peh pri pečenju, pek papir možete upotrebiti za rešavanje još jednog problema u kuhinji.

Svaka domaćica zna da se kombinacija prašine i masnih isparenja teško uklanja sa kuhinjskih elemenata, ali postoji trik koji će vam pomoći da se toga rešite. Papir za pečenje je odlično rešenje, a evo šta treba da uradite.

Postavite po jedan lista papira na gornje površine elemenata, a on će skupljati masnu paru i prašinu, te sprečiti da se natalože.

Foto: pexels.com

Postavite po jedan lista papira na gornje površine elemenata

Iako je do sada bilo uobičajeno da papir za uvijanje rešava ovaj problem, mnogo je jednostavnije da upotebite papir za pečenje, jer ne morate trošiti vreme da biste isekli odgovarajuće dimenzije niti da brinete o dezenu.

Kad kupite novo pakovanje papira za pečenje, tada ga zamenite i na elementima, ili ređe, po potrebi. Ako su elementi visoki, ovo će vam biti veliko olakšanje. Gornje površine su često najprljavija mesta u kuhinji, a ovako će održavanje biti mnogo jednostavnije.

Ukoliko se pojavljuju insekti u kući, slobodno možete na ovaj papir da postavite i neko domaće sredstvo protiv njih, a ribanje više neće biti potrebno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija