• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

17.10.2023

12:00

Jedna od najvećih ljubavnih misterija! Zašto je Majkl Daglas živeo u istoj kući sa bivšom i sadašnjom ženom?! (FOTO)

profimedia

Ljubav

Jedna od najvećih ljubavnih misterija! Zašto je Majkl Daglas živeo u istoj kući sa bivšom i sadašnjom ženom?! (FOTO)

Podeli vest

Majkl Daglas je nekada bio oženjen Diandrom Luker. Oboje su se zaljubili na prvi pogled i venčali samo 6 nedelja nakon što su počeli da se zabavljaju.

Iznenada, 22 godine kasnije, odlučili su da se razvedu i niko ne zna zbog čega. Ipak, on i njegova sadašnja supruga Ketrin Zita Džons živeli su u istoj kući sa bivšom. Otkrivamo razlog koji se krije iza ove neobične odluke.

Majkl i Diandra su bili zajedno 22 godine

Majkl je upoznao Diandru kada je imao 32 godine, a ona je bila 19-godišnja studentkinja. Venčali su se samo 6 nedelja nakon što su počeli da se zabavljaju i bili su u braku 22 godine. Na kraju su se razveli 2000. Bivši par nije osećao potrebu da komentariše svoju odluku u javnosti tako da razlog njihovog iznenadnog razvoda ostaje nepoznat.

Njihov razvod je pomalo skandalozan

Majkl i Diandra imali su jednu od najvećih brakorazvodnih nagodbi u Holivudu. Diandra je imala pravo na 45 miliona dolara i 2 njihova imanja u Santa Barbari i Kaliforniji. 11 godina kasnije tražila je 50% njegove uplate za "Vall Street: Novac nikad ne spava", koji je snimljen 2010. Diandra kaže da nije "pohlepna" osoba. Takođe je priznala da se često pita da li je trebalo da "odšeta".

Foto: profimedia

 

 

Kupio je deo imanja svoje bivše

Prema sporazumu o razvodu, morali su da dele svoju vilu od 250 ari. Tako su on i Diandra provodili 6 meseci godišnje u svom domu na Majorci. Njegova nova supruga Ketrin takođe je pristala da tamo živi. Kasnije je Majkl otkupio udeo svoje bivše u imanju S’Estaca i konačno je imao vilu samo za sebe.

Svima je bilo neprijatno

Majkl priznaje da mu je bilo neprijatno da deli kuću sa bivšom ženom. Tvrdi da 6 meseci nikome nije bilo prijatno. Glumac ne želi da se iseli sa Majorke. Ustvari, on želi da ostavi ostrvo svojoj deci i unucima. Ketrin uživa u životu na Majorci, posebno u vrtlarstvu. Jednom je čak objavila video na Instagramu na kojem je pokazala svoj rod paradajza.

Foto: Profimedia

 

 

Njihov problem je rešen

Pošto je Majkl kupio deo imanja od svoje bivše žene, on i Ketrin se osećaju mnogo prijatnije. Sada je kuća 100% njihova. Majkl kaže da kuća pripada njegovoj porodici i Ketrin je tu veoma srećna. Osim toga, njegova ćerka tečno govori španski kao i Ketrin koja pored toga zna francuski i velški.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija