• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.05.2024

06:28

Pravo u metu! Opozicioni novinar priznao: Bojkot izbora je propao, on ne postoji (VIDEO)

printskrin

Vesti

Pravo u metu! Opozicioni novinar priznao: Bojkot izbora je propao, on ne postoji (VIDEO)

Podeli vest

Novinar nedeljnika "Vreme" Andrej Ivanji priznao je, uživo u programu tajkunske televizije, da je bojkot izbora od strane opozicije propao!

- Deo "Srbije protiv nasilja" prosto nije uspeo da ubedi svoje saveznike i kolege da je bojkot prava stvar i da će se doći do rušenja vlasti. Jedan od njihovih argumenata je bio 'moraće Vučić da daje ustupke' a niko nije objasnio zašto bi morao kad 12 godina nije morao da daje nikakve ustupke, dok istovremeno imamo analize gde se opozicija nalazila za ovih 12 godina. Dakle, neko tu nije radio kako treba! Niko nije objasnio šta je to aktivni otpor, tako da ja ne vidim zašto bi Vučić bilo šta morao. Mi sada imamo novu realnost: BOJKOT NE POSTOJI, BOJKOT JE PROPAO! Oni nisu uspeli da ubede čak ni svoje stranačke odbore širom Srbije da je bojkot jedini ispravan put! - izjavio je Ivanji.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija