• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.04.2024

18:00

U Novom Sadu će pobediti volja građana! Vučević potpisao podršku listi "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra"

www.mod.gov.rs

Vesti

U Novom Sadu će pobediti volja građana! Vučević potpisao podršku listi "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra"

Podeli vest

Ministar odbrane i mandatar za sastav nove vlade Srbije Miloš Vučević potpisao je danas podršku gradskoj listi Srpske narodne stranke u Novom Sadu i tom prilikom rekao da će u tom gradu pobediti volja naroda.

- Vodićemo pozitivnu kampanju, pokazaćemo da su nama građani prvi i najvažniji i da ovo što radimo u gradu ne radimo da bismo se takmičili u nekim brojevima nego da bi građani bolje živeli. Kada pričamo da se u gradu prave tri nova mosta, ne radimo to da bi to bili novi simboli Novog Sada, iako će sigurno to postati, nego te mostove koje sad akcentujem gradimo da bi upravo ljudi brže i sigurnije dolazili na posao i u školu, ali i da bi se što pre vratili svojim domovima i kućama. To je pozitivna politika koju ćemo da vodimo - kazao je Vučević.

Vučević je dodao i da su u Novom Sadu kandidovani ugledni ljudi, najbolji u svojim profesijama, pre svega, profesor doktor Vesna Turkulov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Милош Вучевић (@milosvucevic)

On je dodao i da je siguran da većina Novosađana ne želi da se vrati u prošlost i da, kakvi god da budu rezultati izbora, biće priznati iste večeri.

Srpska napredna stranka u Novom Sadu izlazi u koaliciji sa Socijalističkom partijom Srbije, Partijom ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera, Zdravom Srbijom, Srpskom radikalnom strankom, Pokretom socijalista i Zavetnicima.

Prema rečima predsednika Pokrajinskog odbora Socijalističke partije Srbije Dušana Bajatovića, svi koji izlaze na izbore treba da izađu sa ozbiljnim programom.

- Jako je dobro u političkom smislu što su one snage koje su odnele nesumnjivu pobedu na republičkim izborima, sada napravile to na svim ostalim nivoima vlasti ovde. Izvolite, gospoda iz opozicije će se uglavnom kandidovati ovde u Novom Sadu svi, pa da vidimo šta kaže narod. Ja neću da nam sude ambasadori, hoću da nam sudi narod, jer jedino na sud svog naroda možemo da pristanemo - kazao je Bajatović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija