• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.12.2023

11:30

Pravo u centar! Krstić upitao Majića: Ko to finansira "Proglas"?

ATAIMAGES

Vesti

Pravo u centar! Krstić upitao Majića: Ko to finansira "Proglas"?

Podeli vest

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić upitao je javno, na društvenim mrežama, sudiju Miodraga Majića, jednog od vođa takozvanog Proglasa koji podržava tajkuna Dragana Đilasa i njegove nasilne demonstracije, ko je sponzor Proglasa.

"Imam nekoliko pitanja za Miodraga Majića.

Poštovani sudijo, ko je finasirao turneju ProGlasa po Srbiji tokom izborne kampanje? Tu podraumevam putovanja, benzin, zakup prostorija ako ga je bilo i slično. Imali ste jedan veliki miting u Beogradu. Ko je finasirao iznajmljivanje ili kupovine bine, razglasa, štampanih stvari i slično? Ako sličnu opremu budete koristili u subotu kod Terazijske česme, budite ljubazni pa odgovorite isto - ko to sve finansira?

Pitanja postavljam u skladu sa Zakonom o dostupnosti informacija od javnog značaja. Hvala na izdvojenom vremenu", napisao je Krstić na društvenoj mreži Iks.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tara

pre 4 meseca

Pro glas je na lošem glasu kad se zna ko stoji, šteta što toliki nekada divni ljudi su se sada prodali naročito glumci

NATAŠA

pre 4 meseca

VRLO JE VAŽNA ČINJENICA KO FINANSIRA NEMIRE U BEOGRADU, A DOKAZANO DA JE TO AMERIKA....OPOZICIJA SE PRODALA ZAPADU

Alen

pre 4 meseca

Transparentnost u finansiranju političkih aktivnosti je ključna za očuvanje integriteta procesa, što je tačno ono što je Krstić istakao.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija