• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.11.2023

08:39

SPS posle izbora kod Đilasa? Opozicija tvrdi: Ako se izjednačimo sa SNS-om, prikloniće nam se socijalisti! (VIDEO)

Beta/informer/Tanjug

Vesti

SPS posle izbora kod Đilasa? Opozicija tvrdi: Ako se izjednačimo sa SNS-om, prikloniće nam se socijalisti! (VIDEO)

Podeli vest

Predstavnici opozicije tvrde da će im se SPS pridružiti, ukoliko posle izbora, budu imali ujednačen rezultat sa naprednjacima.

Opozicija je sigurna - SPS će preleteti kod njih ukoliko tako bude mogla da se formira vlast! 

Predstavnici bivšeg režima samouvereno računaju da će imati podršku socijalista, ako opozicija i SNS budu izjednačeni po broju madnata.

Đorđe Miketić sa jedne od lista koju "drži" Dragan Đilas - "Srbija proti nasilja, to je i potvrdio.

- U slučaju da "Srbija protiv nasilja" osvoji broj glasova ili mandata koji je otprilike jednak broju mandata SNS-a, tad se menja igra, i na RTS-u...

Na to je dobacio Nebojša Romčevič: I u SPS-u, a Miketić je potvrdio: I u SPS-u. I Svuda!

 

 

Na ovaj način samo su potvrđene reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da će se svi ujediniti protiv njega, ukoliko se ukaže i promil šanse da se dočepaju vlasti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija