• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.11.2023

08:10

Đilasovac ne zna gde je šupalj! Miketić se preigrao: Napao Vučića na temi na kojoj bi oni morali da se pokriju ušima!

informer.rs

Politika

Đilasovac ne zna gde je šupalj! Miketić se preigrao: Napao Vučića na temi na kojoj bi oni morali da se pokriju ušima!

Podeli vest

Đorđe Miketić je gostujući u "Utisku nedelje" pokušao da ispadne pametan, a u stvari...

Član jedne od Đilasovovih lista "Srbija protiv nasilja" pokušao je da "prosipa" pamet tokom gostovanja na televiziji Nova S, tajkuna Dragana Šolaka, ali je umesto toga "prosuo" nešto drugo.

Naime, Miketić je, želeći da predstavi da je stanje u Srbiji loše, govorio o tome što se za decu skušlja novac putem SMS poruka. Ali, Đilasovac je jednu stvar zaboravio da kaže.

Za retke bolesti je od 2008. do 2012. godine, dok je njegov gazda žario i palio, uloženo 130 miliona dinara, a od 2013. do ove godine čak 12,3 milijardi dinara. Sto puta više!

U vreme vladavine njegovih, za osam godina, vlasti su uvele 21 inovativni lek, a Vučić je za šest godina uveo 80 inovativnih lekova.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija