• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

27.05.2024

14:23

Forenzika u parku na Voždovcu: Uzimaju DNK tragove na mestu gde se Đorđe sukobio zbog lopte

Shutterstock/facebook

Vesti

Forenzika u parku na Voždovcu: Uzimaju DNK tragove na mestu gde se Đorđe sukobio zbog lopte

Podeli vest

Pripadnici policije iz odeljenja za forenziku nalaze se u parku na Voždovcu gde je preminuo Đorđe Mijatović, brat Vojina Mijatovića, potpredsednika Vlade Federacije BiH.

Đorđe Mijatović (37) preminuo je u Urgentnom centru nakon sukoba na igralištu zbog lopte. Više javno tužilaštvo naložilo je obdukciju njegovog tela kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Prema prvim informacijama, sumnja se da je čovek pao i udario glavom u beton, nakon čega je dobio epi napad.

Utvrđuju se činjenice kako je došlo do smrti. Mora da se izvrši obdukcija. Policija je sinoć oko 18-19 sati dobila poziv da je došlo do neke tuče i otišla je na tu adresu na opštini Voždovac gde je i zatekla povređenog - kaže Dačić.

Na licu mesta danas oko 13 sati došla je forenzika koja uzima DNK tragove iz parka u cilju pronalaska materijalnih dokaza koji će otkriti sve detalje ove tragedije.

 

Šta je ispričala žena preminulog

Do sukoba je došlo, kako je ispričao ministar, a prema rečima supruge preminulog, nakon što su se njihova deca žalila da dvojica koja su pretukla preminulog čoveka nisu mališanima hteli da vrate loptu.

Otac je izašao, čula se neka galama i kada je žena izašla saznala je da je imao sukob sa dvojicom mladića. Odvezen je u Urgentni centar gde je i preminuo. Uzrok smrti se utvrđuje - kaže Dačić.

Kako navodi, ubistvo sigurno nije u pitanju, ali se utvrđuje da li je čovek preminuo od posledice sukoba.

Ne postoje kamere, ni svedoci

- Lekari kažu da je bilo i nekih zdravstvenih problema, neki epileptični napad ili se možda srčani napad, ali to je sada pitanje. Najveći problem je što ne postoje kamere i što nema svedoka da bi se tačno utvrdilo šta se dogodilo - izjavio je Dačić za "Blic" TV.

On je naglasio i da slučaj sigurno neće ostati nerešen, kao i da policija traga za učesnicima u konfliktu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Danijel uboden nožem u srce: Komšije otkrivaju detalje jezivog ranjavanja na Karaburmi! Neko je goste gađao parfemom
Hronika

Danijel uboden nožem u srce: Komšije otkrivaju detalje jezivog ranjavanja na Karaburmi! Neko je goste gađao parfemom

Danijel Ć. izboden je ispred ulaza zgrade u kojoj je živi, tačno ispred kafića na Karaburmi, a nakon reanimacije je hitno operisan zbog teških povreda koje je zadobio u predelu stomaka i grudi. Dan kasnije, kafić ispred kojeg se dogodio jezivi napad je zatvoren, a komšije i dalje šokirane prepričavaju da je juče usred dana u inače mirnom delu Karaburme vrvilo od policije.

27.05.2024

13:47

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija