• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

27.05.2024

13:47

Danijel uboden nožem u srce: Komšije otkrivaju detalje jezivog ranjavanja na Karaburmi! Neko je goste gađao parfemom

Informer

Vesti

Danijel uboden nožem u srce: Komšije otkrivaju detalje jezivog ranjavanja na Karaburmi! Neko je goste gađao parfemom

Podeli vest

Danijel Ć. izboden je ispred ulaza zgrade u kojoj je živi, tačno ispred kafića na Karaburmi, a nakon reanimacije je hitno operisan zbog teških povreda koje je zadobio u predelu stomaka i grudi. Dan kasnije, kafić ispred kojeg se dogodio jezivi napad je zatvoren, a komšije i dalje šokirane prepričavaju da je juče usred dana u inače mirnom delu Karaburme vrvilo od policije.

Kako saznajemo, muškarac je zadobio i povredu u predelu srca, a u Urgentnom centru su mu konstatovali teške telesne povrede.

Komšije koje žive u kompleksu zgrada gde se dogodio jezivi napad ispričale su da je juče bilo prepuno policije. Pričaju da je iako se isprva mislilo da je Danijel izboden zbog svađe u kafiću, do sukoba zapravo došlo zbog parfema kojim je ranjeni gađao svog komšiju.

 

- On je izboden ispred zgrade u kojoj stanuje, to je svađa komšja. Čuo sam da je ranjeni gađao sa terase parfemom, pa da ga je ovaj sačekao i izbo nožem. To su nerazjašnjeni odnosi od ranije - priča nam jedan od komšija.

Kako dodaje druga komšinica u šoku je zbog napada.

- U sred bela dana da neko tako napadne čoveka i da ga izbode. Sirene su odzvanjale, bilo je 4,5 automobila. Sinoć kad sam prošla su prali krv sa pločnika - rekla je ona, dok je ejdna sugrađanak otkrila još neke detalje:

- Taj kafić tu svima smeta, neko je slavio veridbu ili šta već, a onda je neka osoba gađala goste parfemom. To je bila kap koja je prelila čašu, a onda je vlasnik kafića sačekao ovog čoveka ujutru i izbo ga. deset ljudi ga je nosilo, ovo je strašno, još su tu tragovi krvi - priča komšinica. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija