• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

26.05.2024

13:57

Ovo je muškarac koji je upucao dete u beogradskom parkiću: "Policija je u Mladenovom stanu pronašla arsenal oružja"

Informer

Vesti

Ovo je muškarac koji je upucao dete u beogradskom parkiću: "Policija je u Mladenovom stanu pronašla arsenal oružja"

Podeli vest

Mladen M. (66), koji se sumnjiči da je juče u večernjim časovima u Sarajevskoj ulici u Beogradu iz vazdušne puške upucao jedanaestogodišnjeg dečaka koji se igrao na platou, kako Republika saznaje, u svom stanu krio je arsenal oružja!

Naime, kako navode komšije za naš portal, do nemilog incidenta došlo je nakon što je lopta sa kojom su se deca igrala, udarila u njegov prozor.

- Dečak je valjda bio sa bratom i majkom na platou. Kako sam čuo, uzrok njegovog jezivog ponašanja bila je lopta koja je pala i udarila u njegov prozor, nakon čega je on uzeo vazdušnu pušku i ispalio hitac u dete. Video sam dečaka, pogodio ga je u spoljnu stranu butine, na svu sreću dečak nije zadobio teže povrede - objašnjava naš sagovornik, pa dodaje da je osumnjičeni u svom stanu krio arsenal oružja:

Foto: Aleksanda Jovanovic Cile/shutter

 

 

On je psihijatrijski nestabilan čovek, lečio se ranije, međutim, prema nama se uvek ponašao normalno. Nije opravdanje za ono što se desilo, ali znam da su mu ranije neka deca iz kraja bacala kamenje i da je u više navrata sa roditeljima i decom razgovarao da to ne rade, ali nije ispoljavao agresiju. Ostao sam u šoku kada sam čuo šta je uradio i da je policija sinoć kod njega pronašla puške, pištolje, municiju.. Niko od nas nije znao šta se krije iza tih vrata. 

Nakon incidenta, dečak je hitno prevezen na Institut za majku i dete u Beogradu gde je dobio odgovarajuću medicinsku negu, a osumnjičeni je uhapšen.

- Nije hteo da otvori vrata kada mu je policija juče pokucala, svetleli su lampama u stan kroz prozore, pošto je kod njega sve zamračeno.. On se izgleda sakrio u neku prostoriju i pravio da nije tu. Ko zna kad su ga na kraju uhapsili, čekali su dozvolu da uđu u stan, najverovatnije rano jutros - objašnjava komšija za Republiku.

On takođe ističe da je Mladen bio poprilično neuredan.

Nije nigde radio, jedino znam da je išao na pecanje. Bio je veoma neuredan, stan nije okrečen sigurno 30 godina, strašno je kako sve to unutra izgleda.

Podsetimo, policija je brzo reagovala i uhapsila M. M. (66) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Osumnjičeni će biti zadržan do 48 časova i nakon toga će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera!
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera!

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija