• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/P. Ivković

26.05.2024

12:56

"Divo, ne glumi žrtvu, ne stoji ti"! Majka ubijene devojčice u "Ribnikaru" otkrila detalje: Evo koga Kecmanovići hoće da okrivi za masakr!

Informer

Vesti

"Divo, ne glumi žrtvu, ne stoji ti"! Majka ubijene devojčice u "Ribnikaru" otkrila detalje: Evo koga Kecmanovići hoće da okrivi za masakr!

Podeli vest

Suđenje u krivičnom postupku koje se vodi protiv Miljane i Vladimira Kecmanovića održano je 24.05 u Palati pravde. Miljana je oboga puta nastavila svoje izlaganje o masakru koji je počinio njen sin Kosta K.

Kada je previ put iznosila odbranu, Miljana je na pitanje kako su se njeni DNK tragovi našli na Molotovljevim koktelima odgovorila roditeljima ubijene deca da "puste mašti na volju". 

Njena rečenica, bezobrazluk i stav bez trunke empatije, nikoga ne ostavlja ravnodušnim, pa ni sam sud. Roditelji ubijene dece se od amog početka drže, zajedno u istom bolu, stojički podnose najveći životni gubitak dok Miljana Kecmanović izigrava "čeličnu lejdi" koja izlazak pred sud doživljava kao modnu reviju, te se tako za isti posebno priprema. 

Foto: Informer

 

 

Nakon poslednje posete sudu, majka ubijene devojčuce Ninela Radičević se oglasila i iznela detalje sa suđenja, ali i dala Miljani novi nadimak. 

Sa današnjeg sudjenja kako saznaju mediji. Diva je bila svedeno obučena, blago razbarušene kose. Pozdravljam, skapirala je da je stvarno glupo da dolazi sređena kao da ide na svadbu, pametna je žena. Nego razmisljam, ako nije odgovorna za masovno ubistvo svog sina, zasto odbija da odgovara na pitanja punomoćnika ostećenih i porodica streljanog Dragana, Ane, Bojane, Andrije, Eme, Katarine, Sofije, Adriane, Mare i Angeline? Ja da nisam kriva, jedva bih dočekala da odgovaram na ova pitanja i time pokažem svoju nevinost, ali to sam ja.. Drugo, koliko vidim odbrana ide na to da teret krivice potpuno svali na radnike streljane pa bih ja ovim putem pitala advokate odbrane, a ko je tačno dete od 10-11 godina kada je najkasnije počeo da trenira za svoj budući zadatak, vodio u streljanu? I ako je K.K. isao sam u streljanu bez znanja roditelja, da li su se roditelji ikada pitali gde im je dete? Mobilni telefon je hvala bogu imao. I ako je dete od 10-11 godina samo setalo po gradu a roditelje bolelo uvo gde im je sin, da li postoji zakon koji stiti decu od zanemarivanja roditelja? Nije me Diva ubedila bas da je taj tip majke. To je kao da vodite dete na treninge košarke i onda se iznenadite da vam je tamo neko i trenirao dete. Ma važi... Divina izjava da se svo četvoro odvedu na streljanje je sramna obzirom da ima jos jedno maloletno dete koje je najmanje krivo i to dete treba zastititi od ovakvih izjava. A sta treba, da se svi lepo vrate kuci i nastave skladan porodični zivot koji su imali do 3. maja prosle godine? Jedina adekvatna kazna je odgovornost roditelja za masovno ubistvo maloletnog im deteta. Niko ovde ne trazi smrtnu kaznu Miljana, ne glumi zrtvu, ne stoji ti..- napisala je Ninoslava. 

Da podsetimo, dečak-ubica iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", Kosta Kecmanović (14), koji je 3. maja prošle godine sa samo 13 godina ubio devetoro đaka i čuvara ove ustanove i dalje se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dule

pre 3 nedelje

Čitao sam izjavi adv. T. File i kao pravnik sa 39 godina iskustva u oblasti ktivičnog prava sam ubedjen kao i on, da će Kostina majka biti oslobođena. Protiv nje nema ni kednog valjanog dokaza. To što je od dvih nađenih metaka i čaura na jednom nađen njen DNK nije nikakav dokaz. Ona je u kontakt sa jednim metkom mogla doći i sasvim slučajno eto npt. kada je dpremala kuću.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)
Live TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)

Jedna od glavnih promotera teorije da su Srbi zločinački narod Sonja Biserko, govorila je za ekstremistički portal Slobodna Bosna. Biserko je primetila jednu tačnu činjenicu, da Srbija ni na koji način neće u dogledno vreme priznati genocid u Srebrenici. Ovu izjavu komentarisao je gost "Info jutra" Informer televizije Bojan Borovčanin, predsednik udruženja građana "NIT".

17.06.2024

10:41

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija