• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Mitrovica.info

14.05.2024

09:44

Pretukli ga nasmrt prilikom proslave punoletstva! Podignuta optužnica za smrt Milenka Lazarevića (68)

Informer

Vesti

Pretukli ga nasmrt prilikom proslave punoletstva! Podignuta optužnica za smrt Milenka Lazarevića (68)

Podeli vest

Protiv Gorana J. (44) i njegova dva sina Dejana (27) i Stevana (19), Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, podiglo je optužnicu zbog krivičnog dela teška telesna povreda sa smrtnim ishodom, Milenka Lazarevića (68) takođe iz Novog Slankamena, rečeno je u Višem sudu gde je potvrđena optužnica.

Iako su sve vreme Goran, Dejan i Stevan negirali krivicu za krivično delo koje im se stavlja na teret, VJT podiglo je optužnicu zbog sumnje da su 9. oktobra 2023. godine naneli teške telesne povrede Lazareviću, od kojih je 28. oktobra te iste godine preminuo.

Nemili događaj dogodio se na proslavi punoletstva najmlađeg Goranovog sina, Stevana, kada je, kako su rekli organizatori, na slavlje nepozvan došao Milenko.

Prema priči svedoka, on je u par navrata ulazio i izlazio iz sale gde se slavlje održavalo, da bi ga posle izvesnog vremena okupljeni gosti primetili kako leži na stepeništima, pre ulaska u salu.

Niko u tom trenutku, pomislio nije da je nesrećni čovek možda povređen, već su mislili da se napio pa ne može da ustane, zato su pozvali Milenkovog sina da dođe po njega.

To nije bilo prvi put, često su mladića zvali da dođe po Milenka, kako njegov otac ne bi dosađivao ljude.

Foto: RINA

Ilustracija

 

- I tada je on došao, odvezao ga kući, a kada je sutra dan stigao kod oca, on je jaukao od bolova, nije mogao da ustane. Sin ga je odmah odvezao u bolnicu u kojoj je posle 20 dana preminuo - ispričao je tada jedan meštanin Stevan A.

Meštani ovog naselja za nesrećnog čoveka, govorili su da je bio dobar čovek koji je voleo da popije, ali da nije bio agresivan.

Niko od njih sa sigurnošću nije mogao da tvrdi, da li je Milenko sam pao ili ga je neko gurnuo.

- Milenko je umeo da bude naporan i da provocira, kao i da često nepozvan dolazi na neka slavlja. Te večeri od pozvanih gostiju, koji su prisustvovali proslavi punoletstva, niko nije video tuču - rekao je posle nemilog događaja jedan od gostiju koji je i u policiji dao izjavu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nebojša

pre 3 nedelje

Zašto se krije da su ovi neljudi (inače Romi), umesto isplate duga za poslove koje je ubijeni radio kod njih, odlučili da ga ubiju umesto isplate? Bagra ima i za svadbe od milion evra kad nikoga i ništa ne plaća.

sledeća vest

Izbori 2024

Kompletan izveštaj o postupanju VJT u Beogradu u vezi sa gradskim i lokalnim izborima! Reagovali na svaku prijavu policiji
VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO U BEOGRADU

Kompletan izveštaj o postupanju VJT u Beogradu u vezi sa gradskim i lokalnim izborima! Reagovali na svaku prijavu policiji

Više javno tužilaštvo u Beogradu (VJT), koje je u saradnji sa osnovnim tužilaštvima sa teritorije grada Beograda i pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije pratilo tok gradskih i lokalnih izbora održanih 2. juna 2024. godine, obaveštava javnost o prijavljenim događajima i postupanju po istim.

07.06.2024

13:29

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja
Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

08.06.2024

09:00

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je "dandara"!
Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je "dandara"!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti ... Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

08.06.2024

08:20