• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ć.ruvija

13.05.2024

23:29

Monstrum iz Tunisa za novac priznao ubistvo lepotice poreklom iz Srbije?! Bjanka pretučena, pa zadavljena u Frankfurtu!

Privatna arhiva

Vesti

Monstrum iz Tunisa za novac priznao ubistvo lepotice poreklom iz Srbije?! Bjanka pretučena, pa zadavljena u Frankfurtu!

Podeli vest

Otkriven motiv jezivog ubistva Bjanke Halupe (28), poreklom iz Srbije, kakvo u Frankfurtu nije zabeleženo u proteklih 20 godina!

Lokalni narko-diler rekao je policiji da je grupa mladića iz Tunisa pratila Bjanku i da je nju izabrala kao metu da bi se za ubistvo čulo na sva zvona. Međutim, parapsiholog Robert Kajsler, koji već 25 godina pomaže policiji na Floridi u rasvetljavanju najtežih zločina i koji se u ovu istragu uključio na molbu Bjankine majke Iris Halupe, otkriva da je osumnjičenom mladiću iz Tunisa obećan novac ako zločin preuzme na sebe!

Foto: Privatna arhiva

Bjanka je brutalno ubijena u svom stanu

Bjanka Halupa je 4. oktobra 2023. nađena zadavljena i nasmrt pretučena u svom iznajmljenom stanu u Frankfurtu. Robert Kajsler, koji već sedam meseci vodi privatnu istragu kaže da je lokalni narko-diler iz frankfurtske četvrti Zahzenhauzen, koji je inače doušnik policije ispričao šta se krije iza ovog zločina. Kada je sa gomilom sitnih kriminalaca priveden u policiju na informativni razgovor, on je svojom izjavom zaprepastio inspektore.

Pitali su ga da li zna nešto o zločinu, a on je bez dvoumljenja rekao "da je ubistvo Bjanke trebalo da zvoni na velika zvona". Kada su tražili da im to objasni odgovorio je da bi ubistvo bilo nezapaženo da su ubili nekog klošara. Bjanka je prema njegovim rečima bila najlepša u kraju zbog čega su joj se mladići iz Tunisa verovatno nabacivali i hteli se*s s njom. Ona je to po svemu sudeći odbila i tako na sebe navukla samo dodatni gnev. Moguće je, kako je naveo, da su kobnog dana hteli da je siluju i da se ona branila, zbog čega su je nasmrt pretukli.

Foto: Privatna arhiva

Mladić iz Tunisa tvrdi da je on ubio Bjanku

Međutim, Kajsler je otkrio da je ovo samo deo istine i da se iza napada i ubistva krije nalogodavac koji je hteo da se osveti Bjanki.

- Uhapšeni mladić iz Tunisa se sam predao policiji i rekao "da je uradio nešto strašno". U njegovom telefonu je nađen snimak na kojem se vidi Bjankino telo u lokvi krvi i čuje kako ushićeno ponavlja: "Ja sam je ubio, ja sam je ubio!". Novi podaci do kojih sam došao ukazuju da je njemu obećan novac da preuzme ubistvo na sebe! Znam ko je nalogodavac, ali njegovo ime još ne mogu da otkrijem. Sve ukazuje da je on naručio napad na Bjanku, ali da je to izmaklo kontroli i da je ona brutalno ubijena umesto da bude pretučena - kaže za informe.rs Robert Kajler i dodaje da će tek posle hapšenja nalogodavca isplivati svi detalji jezivog ubistva.

Foto: Privatna arhiva

Robert Kajsler tvrdi da ubica krije nalogodavca

- Nalogodavac je u vreme zločina bio u Tunisu. Verovatno je na taj način hteo sebi da obezbedi alibi. Posle otkrića da je uhapšeni mladić zapravo plaćenik sklapamo kockice, ali još treba da se utvrdi šta je tačno traženo od njega i koliko mu je novca ponuđeno. U njegovom telefonu je nađeno čak 127 fotografija na kojima se slikao sa oružjem i drogom! Poznato je da je prvi sukob sa zakonom imao sa svega 13 godina, kao i da je sedam dana pre Bjankinog ubistva izašao sa psihijatrijskog lečenja. Bio je pod nadzorom socijalne službe i imao je obavezu da se do ponoći vrati kući, ali je kobne noći to prekršio. Njegova majka je socijalnom radniku zaduženom za njegov nadzor prijavila da se nije vratio kući, ali nadležni ništa nisu preduzeli - navodi parapsiholog.

Narko-diler je ispričao policiji da su mladići iz Tunisa za Bjanku komentarisali: "Naša ili mrtva". Išla je uglavnom gradskim prevozom ili skuterom, a komšinica je videla da je prate. Gazdarica zgrade je prijavila policiji da su ulazna vrata pokvarena i da je ova grupa vreba. Vrata su posle toga popravljena, ali je brava ubrzo opet razvaljena.

Vođa te bande je navodno naredio ortacima "da Bjanki unište život". Mislio je da je presreću na ulici, otimaju torbice i novac, stoje ispred zgrade, lupaju na vrata i slično, ali su oni to shvatili bukvalno i počinili brutalan zločin. Ubistvo je snimljeno telefonom, ali još nije poznato da li je osumnjičeni bio sam u stanu i da li je zločin zabeležio samoinicijativno ili je bio u obavezi da dokaze o napadu pošalje nalogodavcu.

Uhapšeni voleo sado-mazo se*s

Prema rečima Roberta Kajslera, doktor osumnjičenog je izjavio da je on muška prostitutka i da je na metro stanici nudio seks za novac.

- Devojka koja je imala se*s sa osumnjičenim potvrdila je policiji da je voleo da joj zateže kaiš oko vrata, a ruke vezuje lisicama. U sudskim spisima se navodi da je ranije odgovarao za silovanje devojke i seksualno zlostavljanje maloletnika iz Mađarske. Posle napastvovanja se pohvalio majci, navodeći: „Mama, silovao sam hrišćanku!", a ona mu je navodno uz osmeh odgovorila: „Čuvaj se, sine". Kada joj se i posle drugog zlodela pohvalio, ona mu se navodno osmehnula u znak blagoslova. Nameće se zaključak da je rasizam motiv ubistva i da bi Bjanka bila živa da je rodom iz Tunisa - ističe Kajsler.    

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ovo su bile dve najveće ljubavi Radmile Živković! Prijatelji i kolege otkrili detalje života legendarne glumice! (VIDEO)
Live TV

Ovo su bile dve najveće ljubavi Radmile Živković! Prijatelji i kolege otkrili detalje života legendarne glumice! (VIDEO)

Glumica Radmila Živković preminula je danas u 72. godini života. Ostavila je brojne uloge u kultnim filmovima i serijama. U specijalnoj emisiji Informer TV glumac Irvan Mensur, sin Velimira Bate Živojinovića, Miljko Živojinović, Ivana Vujić, bivša direktorka Narodnog pozorišta i Molina Udovički Fotez, umetnički direktor drame Narodnog pozorišta.

20.09.2024

21:01

Istinska moć Mosada je nesaglediva! Mitovi o obaveštajnoj službi Izraela uteruju strah u kosti celom stanovništvu! (VIDEO)
Live TV

Istinska moć Mosada je nesaglediva! Mitovi o obaveštajnoj službi Izraela uteruju strah u kosti celom stanovništvu! (VIDEO)

Mosadu je cilj da utera strah u kosti stanovništvu. Trenutno se pola Bliskog istoka ustručava da uključi mobilni telefon, pa čak i kućne uređaje. U narednih mesec dana treba da se održi nešto što je nazvano "Poslednji test za čovečanstvo" gde će se utvrditi da li je već sada veštačka inteligencija pamentija od ljudi. Rezultate istraživanja nećemo saznati. Na ove teme u emisiji "Otvoreni studio" govorili su ekonomista Bojan Dimitrijević, Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost i istoričar Goran Šarić.

20.09.2024

20:18

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Miljenica publike prve sezone Masteršefa otkriva za Informer zašto nikada više ne bi učestvovala u takmičenju i šta neće biti na meniju u njenom restoranu
Srbija

Miljenica publike prve sezone Masteršefa otkriva za Informer zašto nikada više ne bi učestvovala u takmičenju i šta neće biti na meniju u njenom restoranu

Ljubitelji kulinarstva u Srbiji sigurno znaju ko je Anamaria Babičković. Za one koji nisu pratili prvu sezonu tv serijala Masteršef, takmičenje kuvara amatera pred kamerama i pod budnim okom profesionalnog žirija, ova mlada Subotičanka osvojila je drugo mesto. Ali ceo rodni grad, a moguće i veći deo Srbije, smatra je pobednicom!

20.09.2024

18:18