• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

07.05.2024

21:16

Alma i deca su ubijeni?! Kontroverzni novinar: "Šipke mosta su metar i po visoke, kako je to uspela sama majka sa troje dece"!

Facebook/društvene mreže

Vesti

Alma i deca su ubijeni?! Kontroverzni novinar: "Šipke mosta su metar i po visoke, kako je to uspela sama majka sa troje dece"!

Podeli vest

Kontroverzni novinar albanskog lista je izneo nekoliko sumnji, navodeći da je njen suprug imao veze sa bandama u Skadru.

On je u emisiji "Albanski život"  rekao da žene koje se plaše da prijave nasilje jer je njihov suprug "jak čovek u gradu", mogu isto prijaviti u drugom mestu. On je takođe rekao da je čak i u ovom slučaju Almin suprug, Ergis Arazi bio "jak" u Skadru i povezan sa gradskim bandama.

Prema njegovim rečima, trebalo bi da se rasvetli i poslednji razgovor koji je Alma vodila sa rođakom. Takođe, za Lacija, novinara albanskog lista "Voks njuz", sumnjiva je i činjenica da su se događaji odigrali u poslednja četiri dana, u vreme kada je iz zatvora izašao i brat Ergisa Araza.

Foto: facebook

 

- Treba istražiti i ubistvo u ovom slučaju. To bi trebalo da se istraži, jer poslednji snimak je sa ulaza na stari most na Bojani i tamo postoje dva naselja, u jedno ulaziš preko mosta i iz jednog izlaziš i oba imaju kamere. Činjenica da su šipke mosta metar i po visoke i da bi ribar morao da se popne do mosta da baci mrežu, kako je to uspela sama majka sa troje dece. Kako je to uradila? Trebalo bi istražiti u dva pravca i ne smemo zaboraviti da se događaji odvijaju u poslednja četiri dana kada je iz zatvora izašao Ergisov brat. Postoje neki tragovi koje treba pogledati, kao i zašto se Alma poslednji put pre tragedije sastala sa rođakom - rekao je novinar.

Alma je 2. maja nestala sa decom, a njen suprug Ergis je tek 3. maja prijavio njihov nestanak.

Tužilaštvo tvrdi da je nakon što je popila kafu sa rođakom 2. maja, Alma Arazi rekla da će brat doći po nju i da će otići da odmori kod njega u kući, ali je počinila tragičan čin.

Foto: printscreen

Ergis Arazi je uhapšen zbog tragedije

Prema optužnici, Ergis Arazi "kao posledica kontinuiranog psihološkog nasilja nad svojom suprugom, koje se manifestovalo u vidu stalnih uvreda i preljube, ozbiljno narušavajući njeno dostojanstvo, izazvao je samoubistvo Alma Arazi, koja je u ozbiljnom psihološkom stanju skočila u reku zajedno sa troje maloletne dece".

Navodno je Ergis Arazi imao vanbračnu aferu sa 18-godišnjakinjom i vređao svoju ženu, nazivajući je "mentalno bolesnom" i tražeći od nje da napusti stan.

Ranije danas je iz hladne Bojane izvučeno njeno telo i telo njihovog trećeg deteta.

Alma Arazi (39) i njeno troje dece, podsetimo, navodno su izvršili samoubistvo skočivši u Bojanu.

Telo najstarije devojčice nađeno je juče u reci, dok je telo druge pronađeno juče.

Nakon stravične tragedije, uhapšen je njen suprug, koji je optužen za porodično nasilje i izazivanje samoubistva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 1 nedelju

То што је ограда висока 1.5 метара није никакав проблем. Прво је бацила децу преко ограде па ју је сама лако прескочила и пала у Бојану.

Marina

pre 1 nedelju

Izazivanje samoubistva ili podstrekavanje na njega, je ustvari ubistvo. Tako taj monstrum treba i da bude tretiran.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

On napravi skoro 100 tepsija bureka u jednoj smeni! Ljuboje je čuveni pekar iz Čačka : "Ovaj posao mladi neće da rade"
Društvo

On napravi skoro 100 tepsija bureka u jednoj smeni! Ljuboje je čuveni pekar iz Čačka : "Ovaj posao mladi neće da rade"

Budućnost omiljenog srpskog doručka, masnog bureka, mogla bi u nekim narednim godinama biti veoma upitna jer je sve manje mladih koji se odlučuju da zavrnu rukave i isprljaju ruke brašnom, uljem i mesom. Iako je plata dobra, u prestonici i oko 1.000 eura, sve je uzalud. Čast ovog specijaliteta najčešće brani stara garda, skoro pred penzijom.

19.05.2024

14:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Spasioci odjurili na mesto incidenta! Postoje dve verzije događaja o nesreći iranskog predsednika!
Planeta

Spasioci odjurili na mesto incidenta! Postoje dve verzije događaja o nesreći iranskog predsednika!

Vest da je helikopter koji je prevozio iranskog predsednika Ebrahima Raisija imao problema pri sletanju zbog otežanih vremenskih uslova, odnosno magle, odjeknula je svetom a i dalje nije poznato šta se tačno dogodilo. Postoje dve verzije, da je do nesreće zaista došlo ili da je helikopter sleteo nakon čega je predsednik nastavio kopnenim putem. Nijedna nije zvanično potvrđena, očekuje se svakog časa da se sazna šta se zaista desilo.

19.05.2024

15:55

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12