• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

27.04.2024

16:30

Šestogodišnja devojčica pregažena na pešačkom prelazu! Nastavljena serija nezgoda u Nišu (FOTO)

D.K.

Vesti

Šestogodišnja devojčica pregažena na pešačkom prelazu! Nastavljena serija nezgoda u Nišu (FOTO)

Podeli vest

Šestogodišnja devojčica povređena je danas u saobraćajnoj nesreći u ulici Milojka Lešjanina u Nišu.

Kako saznajemo, oko 15 sati dete koje se nalazilo na pešačkom prelazu, udarilo je vozilo marke “opel” niških tablica. Šestogodišnjakinja je odmah transportovana u niški Univerzitetski klinički centar radi dijagnostike i daljeg zbrinjavanja.

Kako je saopštila dr Maja Stojanović, šef dežurne ekipe niške Hitne pomoći, prilikom dolaska na lice mesta devojčicu su zatekli u svesnom stanju.

Foto: D.K.

Mesto nesreće

- Dete je plakalo, imalo je čvorugu na glavi, nije delovalo da je teže povređeno ali smo ga odmah prebacili u niški UKC na dijagnostiku - kazala je doktorica Stojanović.

Policija je obavila uviđaj na mestu nesreće, obavesšteno je nadležno tužilaštvo.

Ovo je druga slična nesreća koja se danas dogodila u Nišu. Jutros je sedamdesetdvogodišnju ženu takođe na pešačkom prelazu ali u Knjaževačkoj ulici, udarilo taksi vozilo i tom prilikom ona je zadobila prelom noge.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija