• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.04.2024

11:49

POLICAJAC ULETEO U OBRAČUN HULIGANA! Detalj sa šok snimka haosa u Beogradu koji je svima promakao: Svi se pitaju kako mu je uspelo!

Printskrin video

Vesti

POLICAJAC ULETEO U OBRAČUN HULIGANA! Detalj sa šok snimka haosa u Beogradu koji je svima promakao: Svi se pitaju kako mu je uspelo!

Podeli vest

Jedan policajac, goloruk je uspeo da smiri strasti razjarenoj grupi huligana tokom masovne tuče kod Vukovog spomenika. Svi se pitaju kako mu je ovo pošlo za rukom i koliko hrabrosti treba za ovako nešto?

Naime, na snimcima koje smo ranije objavili, vidi se policajac koji goloruk smiruje razjarenu rulju huligana. Reč je o masovnoj tuči navijača koja se juče dogodila kod Vukovog spomenika neposredno pre početka večitog derbija na stadionu "Rajko Mitić". 

Za divno čudo policajcu je pošlo za rukom da razdvoji zavađene strane. Mora se priznati da je malo ko bio sposoban da ovako nešto uradi. 

Foto: printscreen

 

 

Kako su nam naveli, oni koji su videli policajca, on je sve vreme rečima pokušavao da smiri  besne mladiće koji su u rukama imali palice, baklje, pa čak i stolice. 

- Čuo sam ga kako im govori: "Polako deco, bacite palice i sve će biti uredu! Smirite se bacite to oružje i raziđite se niko vam neće ništa." Neko ga je pitao ko je on, iako mu se videla značka oko vrata, odgovorio je policija i nastavio da ih moli da stanu da se smire - rekao je jedan od očevidaca nemilih scena, očigledno oduševljen postupkom ovog policajca. 

Foto: Informer

 

Prema njegovim rečima, on je čak i jednog uhapsio, ali je opet i za njega imao lepe reči kojima ga je smirivao, dok su njegove kolege hapsile ostale. 

- Policajac je smirivao i jednu i drugu stranu, posebno me je iznenadilo to što im se obraćao kao svojoj deci. Za divno čudo to mu je polazilo za rukom kod većine. Mogu samo da kažem svaka čast, za ovako nešto stvarno treba imati hrabrosti - rekao je naš sagovornik. 

Foto: Printskrin video

 

I stvarno, za ono što smo i mi mogli da vidimo na snimku "Svaka čast!" 

Podsetimo, masovna tuča dogodila se juče pred početak 173. večitog derbija Crvene zvezde i Partizana.

U tuči je učestvovalo više od 100 huligana, uhapšeno ih je 44, dve osobe su povređe i skoro je demoliran jedan lokal kod Vukovog spomenika.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija