• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.J.

10.04.2024

12:23

Policija sedmi dan traga za telom male Danke! Ponovo se pretražuje deo korita Zlotske reke (FOTO/VIDEO)

Informer, Društvene mreže

Vesti

Policija sedmi dan traga za telom male Danke! Ponovo se pretražuje deo korita Zlotske reke (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Potraga za telom ubijene Danke Ilić (2) ušla je u sedmi dan, dok ubice, pripadnike policije, konstantno navode na pogrešne lokacije.

Veliki broj policajaca od jutros je krenuo na jednu lokaciju u okolini sela Zlot prema Zlotskoj reci u potrazi za telom male Danke Ilić koju su 26. marta ubili Dejan Dragijević i Srđan Janković.

I danas u potrazi učestvuju pored policije i vatrogasci, a tokom prethodnih dana pored kuće i imanja Dragijevića pregledano je više nepristupačnih lokacija, deo korita Zlotske reke, Lazarev kanjon, kao i pećine na ovoj teritoriji, a čak su i pregledani i stari rezervoari za navodnjavanje.

Nažalost telo devojčice koje su ubice dva dana nakon zločina sklonili sa deponije u Banjskom polju gde su ga prvo bacili i dalje nije pronađeno.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vučević poručio građanima: Na izborima se bira između većih plata i povratka u nezaposlenost veću od 30%
Izbori 2024

Vučević poručio građanima: Na izborima se bira između većih plata i povratka u nezaposlenost veću od 30%

Na izborima 2. juna građani će prema rečima predsednika Vlade Srbije i Srpske napredne stranke Miloša Vučevića reći da li žele da nastave putem koji je zacrtao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odnosno politiku koja donosi nova radna mesta, veće plate i penzije, nove bolnice, škole mostove ili da se vratimo u doba kada je nezaposlenost iznosila blizu 30 odsto i kada je prosečna plata bila manja od današnje minimalne zarade.

30.05.2024

09:38

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija