• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2024

17:56

Policija prelazi na novu lokaciju u potrazi za Dankinim telom! Prečešljali dvorište Dragijevića, prevrnuli svaki kamen

Društvene mreže

Vesti

Policija prelazi na novu lokaciju u potrazi za Dankinim telom! Prečešljali dvorište Dragijevića, prevrnuli svaki kamen

Podeli vest

Pretraga za telom dvogodišnje devojčice Danke Ilić sada je usmerena na potpuno novu lokaciju, i to nekoliko kilometara udaljenu od kuće Dragijevića gde je prethodno pretraženo dvorište osumnjičenog.

Podsećamo, posle detaljne pretrage bunara, dvorišta, kuće i ostalih pomoćnih objekata komšinice Dragice, policija je svoj rad usmerila ka dvorištu osumnjičenog Dejana Dragijevića, nakon što je sa lisicama na rukama dovezen jedan od braće Dragijević, koji su, podsetimo, zajedno sa ocem takođe privedeni zbog istog zločina.

Foto: Tanjug/video printscreen/Društvene mreže

 

Kombinirka je radila satima, a pored vatrogasaca spasilaca, bili su prisutni I forenzičari, nakon čega su se svi zajedno povukli noseći najverovatnije dokaze u džakovima koji će biti poslati na veštačenje.

Pored jednog od osumnjičenog koji je bio na licu mesta gde je vršena današnja pretraga, dovezena je i majka ubice Dragijevića, koja je neposredno pre toga bila na saslušanju.

Nažalost, uprkos detaljnoj pretrazi, agonija se produžava s obzirom na to da telo devojčice nije pronađeno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 2 meseca

Mislim da je nasa policija nesposobna. Titova policija bi ih naterala da propevaju za 5 minuta, pendrak po tabanima, muda u ladicu… sta zaliti te monstrume ???

Nenad Živković

pre 2 meseca

Priznao bi kod mene za minut gde je devojčica

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija