• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Vijesti

29.02.2024

15:18

"Škaljarac" saslušan zbog ubistva! Presudio drugu iz istog klana?

Shutterstock/ATA images/Facebook

Vesti

"Škaljarac" saslušan zbog ubistva! Presudio drugu iz istog klana?

Podeli vest

Baranin Dino Ibrahimović (27) koji se sumnjiči da je 27. februara brutalno ubio člana kriminalne grupe "škaljaraca", kojoj i sam pripada, Edmonda Mustafu, priveden je Višem sudu u Podgorici.

Pred tužiteljkom nije pričao o likvidaciji Mustafe već je iskoristio svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Nakon njegovog saslušanja, biće odlučeno da li će predlog državne tužiteljke biti prihvaćen - da se osumnjičenom Ibrahimoviću odredi pritvor do 30 dana.

Foto: facebook

 

 

Da podsetimo, Dino Ibrahimović uhapšen je dva sata nakon likvidacije "škaljarca" Edmonda Mustafe u jutarnjim časovima, naočigled njegove sestre. Kako se navodi, u trenutku hapšenja, osumnjičeni je upravljao električnim trotinetom, a na glavi je nosio kacigu i nameravao je da pobegne.

Uz pomoć očevidaca ovog svirepog zločina, crnogorska policija je ubrzo uspela da identifikuje napadača, nakon čega su ga i pronašli, a u neposrednoj blizini mesta zločina pronađena je i automatska puška kojom je Mustafa ubijen, pišu Vijesti.

Kako se ranije pisalo, sumnja se da je motiv ovog ubistva to što je pokojni Mustafa u poslednje vreme na društvenim mrežama objavljivao poruke sa Skaja, a koje su ranije razmenjivali pripadnici škaljarskog klana, što su njegovi saborci iz klana smatrali izdajom.

- Mustafa je pričao da će da otkrije sve o najmanje 11 ubistava koje je počinio škaljarski klan i tako se zamerio svojima. Pričalo se i da je on "promenio dres" pa prešao u suprotstavljeni kavački klan - podsetio je izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija