• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

01.11.2023

15:33

Godinama silovao pastorku (14) majka sve znala: Sada usledio neobičan zahtev! "izmerite mu polni organ"

Miloš Rafailović

Vesti

Godinama silovao pastorku (14) majka sve znala: Sada usledio neobičan zahtev! "izmerite mu polni organ"

Podeli vest

U beogradskoj Palati pravde još se prepričava slučaj star 20 godina jer je odbrana optuženog za seksualno zlostavljanje pastorke (14) podnela neobičan zahtev.

Na suđenju B. K. (41) optuženom za incest nad pastorkom (14), posle gnusnih detalja kojima obiluje optužnica, dogodio se presedan u završnici suđenja jer je odbrana tražila da veštaci utvrde dužinu polnog uda optuženog, tvrdeći da nije mogao da razdeviči pastorku.

Povod za ovaj neobičan zahtev advokata bio je nalaz veštaka da devojčica ima izuzetno elastičan himen, da nema povreda na njemu i da je zapravo još uvek devica.

Napasnik je uhapšen kada je devojčica A. A.  posle tri godine zlostavljanja pobegla od kuće i policiji prijavila da je očuh seksualno zlostavlja i po nekoliko puta na dan, dok okrutna majka pritom leškari na krevetu i gleda TV! Devojčicini košmari su počeli kada se njena majka (40) udala za B. K. i preselila u njegov stan na Novom Beogradu.

Devojčica nije imala 14 godina kada je on uspeo prvi put da je namami u svoj krevet govoreći da ima bolove u stomaku i da samo ona može da mu pomogne svojom bioenergijom. Ta scena je nažalost postala devojčicina bolna svakodnevica. Primoravao je devojčicu na seksualne odnose preteći joj: „Ja ću nekada izaći iz zatvora, a ti iz groba nećeš nikada ako progovoriš!“. Njegove bahanalije su trajale tri godine, a tinejdžerku je primoravao na blud gotovo svakodnevno, ponekad i po dva-tri puta dnevno.

Foto: Shutterstock

 

 

Frapantno je da devojčica nije imala zaštitu majke.

Kada joj se bojažljivo obratila za pomoć rekla joj je: Moraš da pristaneš na seksualne odnose, to je za naše dobro! U suprotnom će nas izbaciti na ulicu!“

Majka iz pakla umesto zaštite pretila ćerki: „Ako zatrudniš, abortiraćeš!

Devojčica je tokom istrage ispričala da se prvo poverila drugarici i tetki jer više nije mogla da podnese pakao u kući.

- Obe su me savetovale da što pre prekinem agoniju i da majku i njenog ljubavnika prijavim policiji. B. K. je bio  grub. Kada je nasrtao na mene nisam mogla da mu se oduprem jer je jak i težak. Jednom sam se upašila da sam zatrudnela i poverila se majci, ali mi je ona grubo uzvratila: „Ako ostaneš trudna, abortiraćeš!“. Uz to me je očuh terao da čistim, kuvam, perem i brinem o mlađoj sestri i 30 mačaka koliko su držali u stanu. Znao je da mi zabrani da idem u školu, kao i da me istuče ako zapostavim neki kućni posao. Gadio mi se. Posle prvog silovanja me je bilo jako sramota, osećala sam se odvratno. Nisam krvarila, samo sam dole bila mokra i modra. Mislila sam da ću umreti jer posle toga više nisam bila devojčica - rekla je A A. u istrazi

Nasilnik je devojčici uteravao strah u kosti, a jednom prilikom je tukao kablom od kompjutera dok je bila vezana za radijator. Uz to je morala, po njegovoj naredbi, do ranih jutarnjih sati da presnimava porno-filmove na kasete, koje je on iznajmljivao mušterijama.   

Majka je bila optužena za  pomaganje jer nije zaštitila dete, ali se branila sa slobode. Ona i njen ljubavnik su na sudu negirali svoja zlodela. Bludnik je besramno tvrdio da je impotentan i da ga je devojčica navodno prijavila po nagovoru tetke.

Monstrum osuđivan zbog prevara, a majka zbog čekova bez pokrića

Pedofil je posle hapšenja završio u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu. Pre suđenja za silovanje je osuđivan zbog prevara i falsifikovanja službenih isprava. Njegova izabranica je takođe bila kažnjavana zbog izdavanja čekova bez pokrića. Posle hapšenja nasilnika i podizanja optužnice protiv majke, brigu o devojčici je preuzela tetka.

Majka je bez trunke griže savesti i kajanja rekla da uopšte nije znala za seksualne odnose. Ponovila je priču svog muža da je ćerka problematična i da navodno voli da izmišlja. Psiholozi su posle razgovora sa devojčicom utvrdili da je prosečnih intelektualnih sposobnosti, da nije sklona lažima, kao i da su je okolnosti u kojima je živela doveli u pasivno stanje i nemogućnost da se suprotsavi seksualnom zlostavljanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija