• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.10.2023

11:39

Potresna ispovest Viktora kog je rođeni brat monstrum seksualno zlostavljao, a onda ubio roditelje i babu! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Potresna ispovest Viktora kog je rođeni brat monstrum seksualno zlostavljao, a onda ubio roditelje i babu! (VIDEO)

Podeli vest

U novom Info danu gost žrtva nasilja Viktor Dimitrijev pričao je potresnoj tragediji koja je zadesila njega i njegovu porodicu, izazvanu monstruoznim delima njegovog rođenog brata, ali i o sudu koji nije reagovao na pravi način.

Viktor Dimitrijev kaže da ima dokaze i da me je nemilosrdno tukao skoro svaki dan i od 2014. godine ne može da prijavi svog brata koji je monstrum i koji ga je zlostavljao.

- Za stvari koje imam dokaze to su, da je moj brat tukao moju majku, iako je ona htela da se oženi i da ne pukne bruka okolo što je nasilan. Imam dokaze i da me je nemilosrdno tukao skoro svaki dan i od 2014. godine ne mogu da prijavim svog brata koji je monstrum i koji me zlostavljao. Nisam mogao da ga osudim ni za šta, jer sud nije želeo da reaguje i da podigne optužnicu - objasnio je Dimitrijev.

Foto: Masha Bandjur

Viktor Dimitrijev

Naš sagovornik dodaje i da ima sve dokaze među kojima krnavljenje groba, ucenivanje, seksualno maltretiranje mene i zlostavljanje majke, pedofilija, ubistvo našeg oca Petra Dimitrijeva i ubistvo njihove majke.

- Sve tačke za koje imam dokaze njegovih monstruoznih dela su, krađa penzije, skrnavljenje groba, ucenivanje, seksualno maltretiranje mene i zlostavljanje majke, pedofilija, ubistvo našeg oca Petra Dimitrijeva, ubistvo naše majke ubio je psa, mačku i goluba. Policajci su odlično odradili posao, ali sud nije hteo da pokrene tužbu - tvrdio je Dimitrijev. 

Celu emisiju obavezno pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija